Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Bloglottó

Ez az oldal a blog sorsolásos változata. Öt véletlenszerűen kiválasztott cikkünk jelenik meg minden alkalommal. Ha az oldal alján levő lapozót használja az olvasó, mindig újabb öt cikket sorsolunk ki.

Taipei

Dave Norris 1990-es programja volt az első madzsongprogram, amivel találkoztam. Remekül el lehet szórakozni vele.

Windowsos program, ma is teljesen jól használható.

1106-1.jpg1106-2.jpg1106-3.jpg1106-4.jpg

0,05 mega.

»»»»»»

 

Színek

A lila szól a kórházi napidíjról, a zöld a vizitdíjról és a fehér a tandíjról – mondta a klubhíradó, miközben a képen elvonultak a gyönyörű szép raytrace-elt szavazólapok. Olvasható szöveggel. A lila szólt a tandíjról, a zöld a vizitdíjról és a fehér a kórházi napidíjról.

»»»»»»

 

Újraszabályozták

a betegek átvételét. Azért ez úgy érdekelne a gyakorlatban, ámbár kipróbálni nincs kedvem.
  – Neve? Születési éve?
  (elhalóan)
  – Doktor Kiskunfélegyházi Tóth-Szabó Barnabás Benjámin Adorján, ezerkilencszázharminckilenc…
  (öt perccel később, másik beteghordó)
  – Neve? Születési éve?
  (elhalóbban)
  – Doktor Kiskunfélegyházi Tóth-Szabó, tovább nem tudom, harminckilenc…
  (öt perc múlva, új beteghordó)
  – Neve? Születési éve?
  (nagyon elhalóan)
  – Hagyjál békén, fiam, inkább meggyógyultam…

»»»»»»

 

Terep 2

Nagymáthé Dénes 1997-es munkája „nem igazi” játék, csak demóverzió; a teljes játék később Insane néven került forgalomba. A Terep 2 egy hegyes-völgyes tájat és négy kisautót tartalmaz, amikkel kedvünkre száguldozhatunk mindenfelé, szabályok nincsenek, teljesítendő feladat nincsen, legfeljebb ha kitűzünk valamit magunk elé. Különlegessége a realisztikus fizikai ábrázolás: a kocsik ugrálnak, repülnek, pörögnek, zuhannak, és legfőképpen behorpadnak, kilapulnak, összetörnek. Addig rongálhatjuk járművünket, amíg még valamennyire menetképes, aztán átülhetünk egy másikba, vagy az Esc megnyomásával kiléphetünk a programból és újraindíthatjuk. A program remek szolgálatot tesz hosszú telefonbeszélgetések alatt, amikor az ember nem tud mit csinálni az ujjával és a szemével. Erre nem kell odafigyelni, ha összetörik, hát összetörik. Előbb-utóbb úgyis összetört volna…
  A palyak könyvtárban további pályák vannak; a zipek tartalmát be kell másolni a játék könyvtárába. A kezelőbillentyűk listáját a bevezet.txt tartalmazza.

1 mega.

»»»»»»

 

Szállóige

„Illetéktelenek parttalan vitatkozása, az nem demokrácia. Az hülyeség.”
  Nyugodjon meg az olvasó. A Gábor–Juli Stúdió áthelyezéséről van szó, s az idézetet Gábor Gábor mondta. Az „illetéktelenek” a stúdió alkalmazottai, akiknek nincsen döntési joguk. Ha bárki bármi másra gondol, forduljon cáfolatért Gábor Gáborhoz.

»»»»»»

 

<< újabb cikkek | korábbi cikkek >>