Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Talán kefélni még szabad lesz

Mármint a melegeknek. Házasodni nem, szó sincsen róla, most már alkotmányos tilalom tilalmazza. Elmondom az okát is, de csak egyszer, úgyhogy jól figyeljen az olvasó.
  Amikor Isten megteremtette isemüküt, Ádámut, három fontos parancsolatot adott neki. Az egyik benne van a Bibliában: almát ehet bárhonnan, de arról az egyetlen bizonyos fáról ne egyen. A másikat Péter Rózsa írja le a világ legjobb matematikakönyve, a Játék a végtelennel lapjain: „Minden számmal szabad osztanod, csak a nullával nem!” A harmadik parancsolat az volt, hogy férfival ne szexeljen.
  – De Atyám (mert ő így hívta az atyját, hogy: Atyám), hát nincs is több férfi az egész kertben!
  – Nem baj, fiam, ez később fontos lesz.
  – De Atyám (ezt már megbeszéltük), voltaképpen mi az a szex?
  – Azt neked nem szabad tudni, fiam.
  – De Atyám (lásd fent), ha nem tudom, mi az a szex, honnan tudom, hogy nem azt csinálom-e éppen véletlenül?
  – Fiam, Rafael ott jön az eperfa mellett, ha még egy ilyen illetlen kérdést fölteszel, úgy szájon kap, hogy a körtefa adja a másikat.
  Ádám ekkor morgott valamit magában a modern idők teokráciájáról és hogy elnyomják a gondolatszabadságot, de a problémát ezzel megbeszélték. Isten ekkor visszavonult a műhelyébe és megteremtette Évát. Azután, hogy ezt a parancsot kiadta, tehát Éva nem tudott a férfiakkal való szexelés tilalmáról. Neki csak később mondták a papok.
  Szóval ez a hiteles története. Elhiszi az olvasó? Nem értem, miből jött rá, én olyan valószerűen írtam!
  Mindenesetre mostantól a melegek mostantól az alkotmány értelmében nem házasodhatnak majd, de aggodalomra semmi ok, ez még csak tervezet. A vezérnökök között kiosztott alkotmányozási űrlapok közül eddig azok érkeztek vissza (vagy azokat dolgozták föl), amelyeken korlátozandó csoportként a melegek, megvonandó polgárjogként pedig a házasságkötés szerepelt.
  Lesz magzatvédelem is, de nem lesz abortusztilalom; Harrach Péter megmondta. Gázáremelés se lett, úgyhogy nem kell aggódni, ha felelős vezető mondja, akkor nem lesz abortusztilalom. Legfeljebb ha mégis lesz, akkor előtte a felelős vezető majd mond mást.
  Korlátozhatják a jogokat, de csak az erkölcsök védelme érdekében. Például a házasságtörő nőket az alkotmány értelmében ezentúl se lesz szabad megkövezni. Csak ha bebizonyítják, hogy ez a szükséges mértékű védelme az erkölcsöknek. Ha a vád nem képes ezt bebizonyítani, akkor a megkövezést sajnálatos bírói tévedésnek fogják minősíteni, és a hátramaradott családtagok kártérítést kapnak. Ha ők erkölcsösen élnek persze.
  Az új alkotmányt remélhetőleg Ópusztaszeren írják alá, de mivel ez a hely nem létezik, tartalék forgatókönyveket készítenek elő egy esetleg etelközi vagy levédiai alkotmányozásra. Ez úgy történne, hogy az egész parlament kiutazik etel vagy levéd felségterületre, ott alkotmányoznak és mellesleg véletlenül tele lesznek etel- és levédgyalázó jelképekkel. Ha a helyi hatóságok nem etellik levédeni a helyszínt, akkor vannak további tartalék helyszínek, de ezeket nem hozzák nyilvánosságra, nehogy magyarellenes és főleg orbotmányellenes erők gyülekezhessenek ott.
  Kiszivárgott pletykák szerint a magyar demokrácia valamelyik fellegvára lesz az: Alcsútdoboz, Felcsút vagy Orbán budai villája.

»»»»»»