Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A felét értem

Értem, hogy egy gyerek fogantatásához egy petesejt és egy spermium kell.
  Nem értem, hogy ez miért fontos olyanok esetében, akik rövidebb-hosszabb távon nem is terveznek gyereket.
  Értem, hogy nagy többségünkről az arcunkra nézve meg lehet állapítani, hogy petesejtet vagy spermiumot vagyunk-e képesek előállítani.
  Nem értem, hogy mi baj lenne azokkal, akiknél ez nem egyértelmű, vagy épp de, csak tévesen.
  Értem, hogy nagy többségünk az ellenkező nemhez vonzódik.
  Nem értem, hogy mi baj lenne azokkal, akikkel nem ez a helyzet.
  Értem, hogy az anya nő, az apa férfi.
  Nem értem, hogy ennek miért mondana ellent, ha két anya van, és mindkettő nő, vagy két apa, és mindkettő férfi, vagy három szülő, vagy csak egy, vagy egy sem.
  Értem, hogy vannak, akiket zavar, ha férfieket látnak szexelni, engem is.
  Nem értem, hogy ki a rosseb mondta, hogy nézni kellene őket.
  Értem, hogy betegek.
  Nem értem, hogy akkor miért nem hívsz mentőt.
  Értem, hogy hányinger.
  Nem értem, hogy mi közöm a gyomorpanaszaidhoz és miért nem a belgyógyászoddal beszélsz róluk, négy fal között.
  Értem, hogy Isten megtiltotta.
  Nem értem, hogy mi köze van másoknak a te képzelt barátodhoz.
  Értem, hogy a pokolban fognak égni mindörökké.
  Nem értem, hogy akkor ez miért nem elég nagy büntetés, és miért nem lehet ezt kivárni anélkül, hogy vegzálnád őket.
  Értem, hogy majd kötelezővé teszik.
  Nem értem, hogy ezt miért nem az elmeorvosodnak mondod, aki segíteni tud.
  Értem, hogy majd átoperálják a gyerekeket.
  Nem értem, hogy tudtad ezt a szót kibetűzni ennyire részegen.
  Értem, hogy kihal a faj.
  Nem értem, hogy ekkora népszaporulat miatt ez hogy a halálba lenne lehetséges.
  Értem, hogy neked az embereket be kell sorolni nőknek vagy férfiaknak, átjárás és köztes eset nincs.
  Nem értem, hogy ehhez a privát dilódhoz másoknak mi közük.
  Értem, hogy neked van egy hited meg a nemzeti érzelmeid.
  Nem értem, hogy ehhez a privát dilódhoz másoknak mi közük.
  Értem, hogy félted a gyerekeket a buzilobbitól.
  Nem értem, hogy ehhez a privát dilódhoz másoknak mi közük.

Nem értem, honnan a faszomból veszed a pofát, hogy másokat zaklass a privát dilóiddal.

»»»»»»

 Visszaszámlálás

Terjedelmében még nem a Ninda a legnagyobb könyvem, bár a végére egyike lesz a két leghosszabbnak; a Kissy sincs kész még, nem tudni, hogyan aránylanak majd egymáshoz. De kétségtelenül a Ninda az eddigi legnagyobb irodalmi vállalkozásom.
  A Kissy hét év történetét mondja el ebben a mai köznapi világunkban – a Ninda egy történelmi korszakot rajzol fel és bonyolult filozófiai koncepciókat boncolgat.
  A Kissyhez nem kellett mást megalkotni, mint az egércsapatot a maga sajátos világával, nyelvével, és egy kisváros alternatív valóságát. A Nindához teljes huszonegyedik századunkat, egész földi történelmünket sutba kellett dobni és teremteni hozzá egy sor másik történelmet egy sor másik Földhöz, új népeket, új nyelveket, új népszokásokat, új technológiákat.
  A Kissyhez meg kellett tanulni a pedofília működését, rengeteg földrajzot, a koptervezetést és hasonlókat. Rengetegféle tudományt. A Nindához alapként a filozófiát és a fhangít, még több planetológiát, geológiát, atmoszferológiát, csillagászatot. Szintén rengeteg tudományt, amik egy része nem is létezik.
  A Kissyhez egyetlen jegyzettömböm van, ami alig öt kilobyte. Bár kétségtelenül ráfért volna a részletes jegyzettámogatás. A Nindához külön feldolgozóprogramot írtam, aminek a kódja már 155 kilobyte, és kimeríthetetlen mennyiségű adatot tud szolgáltatni, keres, időegységeket konvertál, jegyzetel, előrenderel, backupol, statisztikát készít.
  A Kissy sok éve fönt van a szerveren, minden egyes újabb részt elkészültekor felrakok. A Ninda titkos, egy-két előkóstolón kívül nem láthatja senki.
  De már csak két hónapig.

»»»»»»

 Atomháború

Фашистические товарищи! Azért fenyegetőztök atomháborúval, mert atomháborúra vágytok. Látni akarjátok a gombafelhőket tízmilliós nagyvárosok fölött, és várjátok a jelentéseket, hogy hány millió embert irtottatok ki. De azt akarjátok, hogy amíg még van élet a Földön, addig még igazolhassátok magatokat azzal, hogy de hát titeket provokáltak meg megelőzés meg a többi süket duma. „Ha mi nem irtjuk ki őket, ők irtanak ki minket”, mondta товарищ Адолф Алойзович Гитлеровский a harmincas években, és neki is látott. Tizenkét évre volt szüksége nyolcvanmillió ember kiirtásához, mert nem volt atombombája.
  Herr Führer Путинt valakinek meg kell ölni. Most. Ez nem ér rá tizenkét évet.

»»»»»»

 A levegőbe

Lábbal fordult a levegőbe. Így mondják lettül, hogy fenekestül felfordult. Ezt Anastasija kapcsán tudtam meg, aki újságíró és énekesnő volt Kijivben, de amikor betört az orosz haderő, az ő élete is lábbal fordult a levegőbe.
  Erről az jutott eszembe, hogy voltaképpen Putyin életét is klassz lenne lábbal fordítani a levegőbe. Mint hivatali elődjéét, Mussoliniét.

»»»»»»

 Firer

Valami putyinista oldalon, nem tudom már, hogy került elém, megjelent, hogy Oroszország milyen jól van. Megjegyeztem, hogy most alapozza meg azt a hírnevet, amitől a németek hetven éve szenvednek, tehát Oroszország nincs jól. Válaszul egy „nő” őrjöngeni kezdett velem, amiért az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak, és én itt Prágában tudatlan vagyok.
  Nos, nem vagyok, viszont az agyamat sem mosta ki a русский Фирер. Viszont ha netán az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak (volna), az semmiféle összefüggésben nem áll azzal, hogy most Mariupolban egy kétéves gyereket felrobbant a bomba. Akkor tessék megölni az ukrán nácikat, akik gyilkoltak. Mind egy szálig. Áldásom rá. De ártatlan embereket mészárolni nem „adekvát és megfelelő mértékű ellencsapás”. Ha egy kazincbarcikai hentes meggyilkolja a szomszédját a százezer forintos nyugdíjáért, akkor nem rohanunk Kazincbarcikára tankokkal és nem hentelünk le mindenkit az egész városban. Nagy Józsefet elfogjuk, elítéljük és börtönbe csukjuk. De ha az ukrán nácikat inkább a helyszínen lepuffantani szeretnék, felőlem azt is. De őket, nem másokat.
  Jelenleg nagy készlet áll rendelkezésre nácikból, akiket le lehet lőni a helyszínen, szerte Ukrajnában. Ismertetőjelük: katonai egyenruha, a vállán fehér-kék-piros zászlócska. Van belőlük Moszkvában is.

»»»»»»

 

↞korábbi cikkek

A blog mérete: 1997 cikk, 9 300 779 betű, 1 871 521 szó