Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




9./'12. - tenger, színes házak, fókák


  

Ama bizonyos "jó terv" megvalósultatott, képet annyit csináltam, hogy megzakkant a hiper fotómasinéria agya tõle, így csak holnap tehetem fel az eredményt, most csak címszavakban -és esetleg linkekkel megidézve amit tudok...

Reggel én keltem, ahogy szoktam -jobbára elsõ blikkre várom Am/ szokásos zajait,vagy gyerekem jövés-menését avagy a késztetést érzem, hogy keljek, de ízibe, ha nem akarom, hogy szegény SegítõErika a zárt ajtóra kenõdjön jöttében...- majd már egyre kisebb reakcióidõvel váltok a laza, lusti, nem_értem_de_élvezem_ittlétem ír tempójára s terül szét a széles mosoly orcámon, majd összeszedtem magam, s lementem. Sürgés-forgás fogadott, már kész gyümölcstálak, összepakolt táskák, én   meg csak néztem... félve kérdeztem, hová is megyünk? Illetve én megyek-é egyáltalán... megnyugtattak, hogy naná... elébb Bálnával Corkba, majd onnan busszal egészen 4 órán át körösztül Írországon -már amennyire ez idõben belefér. Vagy csak 3 órán át, és kiszállhatunk, ahonnan is kishajóval átjuthatunk Garinish Island-re, a fókákhoz.
Naná, ezt választottam.
(Naná... ebben benne van az is, hogy naná, tudtam, nekem három órát kibírni egy helyben ülve, harmonikává hajtogatott  alsó ízületekkel sem leányálom, így ha ilyen csábító opció van rövidítendõ ezt, NANÁ, mondom, hogy azt választom...)

Az út valami lenyûgözõ volt míg odaértünk is, majd a szigetek, s a "nagy" sziget, ahol sétáltunk is, az nos, megért egy misét... ha már megállapítottuk ma Dittével, hogy az ír delej, bíza hat rám, mert jézus beette magát szavam járásába, pedig aki ösmer, az tudhassa, nem mindennapi ez....

Holnapra talán lesz már menetrend, illetve megálló-kiosztásom is, így esetleg a szintén holnapra ideérõ képeket összepárosíthatom a helyekkel -na, jó, ne várjon senki tõlem pontosságot, csak valami hozzávetõleges merreséget...-, úgy könnyebb lesz.
Most pedig alszom, mert reggel megint korán indulunk, hiszen fontos kalóz-jelenésünk van. :)


  2012-07-27
  ~~DISCUSSION~~
ditte írország talema

912_tenger_szines_hazak_fokak

8./'12 - hétévesek szülinapja, birkátlanság meg az élet és valami hasonló..+9.a/'12. - Garinish Island képek