Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




8./'12 - hétévesek szülinapja, birkátlanság meg az élet és valami hasonló..


  

Gerda szülinapi partyra volt hivatalos, melynek elejére nem nevezett be, mert a Lorax nem tetszett neki, de a Mc'Donald's-ban folytatódó evés-ivásra s a valóban szülinapi bulira már szívesen, így oda vittük õt, majd mi hárman, Zoi, Ditte és én, mentünk tovább.

Elsõ tervünk egy lakberendezési áruház volt, melyet én akartam megnézni, ha már úgyis ott vagyunk mellette, de arra nem futotta az idõbõl, aztán gondoltunk egy kávéra, ha már a mekiben a kávégép éppen szerelés alatt volt, ám a kávézóba beülésre sem mutatkozott elég idõ, így lett belõle turkáló ismét. Vettem megint 1€-ért egy trikót.

Aztán visszamentünk s összeszedtük Gerdát, majd irány Killeagh.
S csak illusztrációképpen egy kép, hogy látható legyen az a csoda, hogy biza a birkák eltûntek:



Avagy én nem akkor járok arra, amikor õk ott vannak, avagy nem van nálam a fényképezõgép. Mert be kell vallanom, olyan is volt már... sírtam is nagyon...

Aztán este megnéztünk egy filmet ismét, most az Élet vagy valami hasonló-t.
Mely film, olyan amilyen (aranyos, bugyuta, talán ez a legjobb szó rá...), de elindított egy vezérhangyát nálam, éspedig azon témában, miszerint Angelina Jolie-ban több van, mint Lara Croft. Szóval, ezen nyomon még haladnom kell.

Aztán mutatott Ditte nekem egy felvételt, amit muszáj idetennem, mert egyszerûen lenyûgözõ. Komolyan, ez a fickó nem kerek... és akkor még nagyon finoman fogalmaztam, le a kalappal elõtte. Íme:



Jó terv van holnapra,majd kiderül valóban úgy lesz-e.


  2012-07-26
  ~~DISCUSSION~~
ditte írország star wars talema

812_hetevesek_szulinapja_birkatlansag_meg_az_elet_es_valami_hasonlo

7./'12 - Jézus bolt, rebarbara macera õsasszony módra...9./'12. - tenger, színes házak, fókák