Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A toleráns vérvádoszkár

Ő egy maximálisan toleráns ember, mondta barátságos mosollyal a szittya faj Molnár Oszkárja, aki a romák mellett a melegeket is üldözi. A zsidók jövő hétre várhatók. Ő csak azt nem szereti, ha a melegek a betegségüket rákényszerítik a többiekre is.
  A romákra szórt vérvád újszerűségéhez képest a toleránsan a melegekre dobált vád igencsak dohos már. Nagyon sokan és sokszor elmondták, hogy a melegek ám legyenek csak melegek nyugodtan, ők nem bántják őket ezért, de tűrhetetlen, hogy rákényszerítik a többiekre is. De hogy ezt miképpen teszik, az évtizedek óta nem derült ki. Soha senki nem számolt be meleg férfiakról vagy nőkről, akik azon ügyködtek, hogy becsületes heterókból melegeket formáljanak. (Kivéve az amerikai börtönök elmebeteg világát, de amiatt a magyar vérvádoszkárok aligha hisztiznének.) A szittya faj mindmáig adósunk a magyarázattal, hogy mi az a nagy bűnük a melegeknek.
  Akik ráadásul betegek is. A WHO nem ért hozzá – Molnár Oszkár jobban tudja. A melegek igenis betegek. De hogy akkor tulajdonképpen miért kell őket üldözni ahelyett, hogy gyógyítanánk, az rejtély. Lehet, hogy pár nap múlva végighallgathatjuk a náthásakra szórt toleráns fröcsögésáradatot is, amiért megfertőzik a becsületes náthátlanokat? Mert a nátha tényleg fertőz.
  A toleráns vérvádoszkár rengeteg információt hallgat el, amit mint egyelőre még köztisztviselő szerintem nem tehet. A nemzetnek joga van tudni, hogy
  – miért kerülne Szetey Gábor börtönbe,
  – miért pont Szetey és a többi meleg miért nem,
  – hogyan juthat Szetey a börtönben információhoz arról, hogy milyen a melegek házassága,
  – és mi köze mindehhez az edelényi képviselő-testületnek.
  Szeretném hinni, hogy Edelény polgárai nem szenvednek elintézetlen ügyek tömegétől, amíg a polgármester Szetey Gábor magánéletét taglalja a közgyűléseken, a képviselők pedig feltehetően Gyurcsány Ferencét. Mert ők csak röhécseltek a felvételen – ahogy a vérvádoszkár is leírta, senki egy szóval sem tiltakozott.
  A Fideszt pedig ezennel kinevezem Fiatal Demokrata Szittyáknak, amiért azt merték mondani, hogy egy képviselő-polgármester náci hisztériás rohama az önkormányzat belügye. Ficóék szerint a szlovák nyelvtörvény is Szlovákia belügye. A Fidesz szerint is az?

»»»»»»