Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Az egészséges családmodell

Gaal Gergely ifjúsági kereszténydemokrata vezető tiltakozik a melegfelvonulás ellen, mert meg kell védelmezni az egészséges családmodellt.
  Én nem tudom, miért, de ezek az emberek mindig védelmezésnek nevezik, amikor rátámadnak másokra. A szlovák kormány csak a szlovákokat védelmezi azzal, hogy a magyarokat lehetetlen helyzetbe hozza és megsérti az európai normákat. A „fajvédelem” szót se én találtam ki: azt jelenti, hogy az általam fajnak kinevezett népcsoport védelméről papolva lemészárolom a többi népcsoportot. Nem tehetek róla, de nekem ez jut eszembe Gaal védelmezéséről.
  Csupán két dolgot nem mondott el Gaal Gergely, avagy legyünk jóhiszeműek: lehet, hogy elmondta, csak nem került be a híradóba.
  1. Miért kell megvédelmezni az egészséges családmodellt? Én nem látom, hogy a melegfelvonulás ártana neki. A csakugyan egészséges családban élő gyermek látja a melegfelvonulást a híradóban, és megkérdezi, hogy anyu, azok ott miért vonulnak? Mert melegek, kisfiam. Az mi az? Anyu elmondja, mert egészséges családban a mentál is higiénikus, és nem rettenkednek őskori babonáktól, hogy a gyerek majd mindent vadul kipróbál csak azért, mert hallott róla. És akkor miért kell vonulni? – kérdi Lacika, miután megtudta, hogy a melegek micsodák. Azért, Lacika, feleli anyu, mert vannak ostoba emberek, akik egészségtelen családmodellben nevelkedtek és rettegnek mindentől, ami tőlük különbözik. Ezért állandóan keresztbe tesznek a melegeknek, arra kényszerítik őket, hogy rejtőzködve éljenek, és ők most megmutatják, hogy nem félnek tőlük, bátor emberek. Akkor ez klassz dolog, vonja le a következtetést Lacika, és továbbra is az osztálytársnőjébe szerelmes, nem a padtárs Robikába.
  2. Hogyan kell megvédelmezni az egészséges családmodellt? Feltéve, bár meg nem engedve, hogy ha Celldömölkön Jenő Ubullal él, akkor Sárbogárdon Lacika családmodellje egészségtelen lesz ettől – mi a teendő? Mert egyelőre csak azt látom, hogy tönkreteszik az én rendőrautómat, ellene szegülnek azoknak a rendőröknek, akik az én rendemet fenntartani mentek oda, és óbégatnak, hogy hülye buzik, hülye buzik. Emlékszem a tavalyi felvonulásról arra az egészséges családmodellű heteróra, aki pontosan ezt ordította, karján a kétéves gyerekkel. Ez az egészséges családmodell megvédelmezésének módja? Egy módszert ismerek, a középkorban úgy védelmezték az egészséges családmodellt, hogy amikor valakit éppen gyengéden kerékbe törtek, akkor az iskolásgyerekeket állították az első sorba, hogy tanuljanak a dologból és ők is olyan jó magaviseletű, rendes, becsületes őrültek legyenek, mint a szüleik. Egyébként ők voltak a mi őseink.
  És a bónuszkérdés: biztos, hogy minden családmodell egészséges, ha heteró? Azért kérdezem, mert megfigyeltem egy újfajta családmodell terjedését, ami kétségkívül heteró, mert az egyik résztvevő hímnemű, a másik feminin, viszont szerintem nem egészséges – ámbár várom erről Gaal Gergely véleményét is. Három nevet mondok. Elisabeth Fritzl, Natascha Kampusch, Jaycee Lee Dugard.

»»»»»»