Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Nöfc

Utánanéztem az Erstének, mert könnyebb kimondani, mint a Raiffeisent. Nöfcös telefont akar. Nezöm, hogy mi a nyünyü az, fölhívom őket, egyből tudok beszélni egy embörrel (!!!), fölvilágosít, hogy ahhoz köll, hogy a személyimben akkor a csipöt a telefon be tudi olvasni. Letöltöttem egy nöfcözős programot, közölte, hogy Ződike nem tudja a nöfct. Nyilván veszök majd egy vadiúj Hubacker Demeneu telefont avégett, hogy beleötessem a személyimet.
  Mégiscsak Raiffeisen lösz, sikerült velük beszélni.

»»»»»»

 Szenyó

Hölgy nemigen kapott szikrát. Szépen végigmöntünk a mindönkéken, mipénzek micsinálnak mivé a micsoda, majd kibökte, hogy ugye neköm ezökről mögvannak a határozataim. Persze, mo’om, bár mittomén már, hogy hol vannak, kit érdeköl. Hát akkor ha be volnék alázatos egy bankfiókba somfordálni ezökkel, mert ezt tölöfönön nem löhet elintézni. (Akkor mi a frászról beszéltünk mostanáig?) Mo’om, ez nem mögy, mert 123 kilométer a legközelebbi bankfiók és nem mögy az autóm. Hát de ha később. Hát mo’om, ja, akkor bemék, csak az egy másik banknak lösz a fiókája. Mermér? Elmo’om neki a húszévös szönyózást mög a tízmillió kártérítési követölést. „Rohadt állatok a kollégáim, még ekkora faszokat, direkt még én szégyöllöm magamat, uram” – na ez nem hangzott el. Mo’om, gondoltam, adok még egy esélyt a történetnek, másik banknál ugye amúgy se löhet folyószámla-hitelöm egy évig, hát ha itt se löhet, akkor ebből itt elég. Még mögpróbálta, hogy hát ha később bele-e tudnék-e mönni egy banki fiókába, mo’tam, ja, akkor bemék egy Raiffeisenhöz. Mögköszönte, letöttük, eltőtt tíz perc, azóta ül a számítógépe előtt és a fejét fogi.

»»»»»»

 Előírás


  
  Első Elnézést, uram, a gyermek nem jöhet be.
  Második De látja: bejött.
  Első Uram, a törvény szerint ez tilos.
  Második Hívjon rendőrt, annak majd előadom, hogy a gyermeknek olyan betegsége van, hogy nem tartózkodhat a napon.
  Első Kérem. Mit adhatok?
  Második Köszönöm, csak nézelődöm.
  Harmadik Jó napot, kérek egy doboz…
  Második Nem lehet, uram, mert egy tizennyolc éven aluli személy tartózkodik az üzletben.
  Első Már tíz perce itt vannak és ön csak a telefonját nézegeti!
  Második Hívjon rendőrt és annak adja elő, hogy milyen rendelkezés alapján kívánja megtiltani nekem, hogy a saját telefonomat nézegessem.
  Harmadik Elnézést, legalább egy narancslevet kaphatnék?
  Második Nem, uram, sajnálom. Semmilyen árucikket nem szabad értékesíteni tizennyolc éven aluli személy jelenlétében.
  Harmadik De hát én szomjas vagyok!
  Első Uram, így hogyan vigyem az üzletet?
  Második Menjen a szomszéd utcába, ott is van egy dohánybolt. Szintén nemzeti, és nincs benne tizennyolc éven aluli személy.
  Első, Harmadik HONNAN TUDJA?!
  Második Az az enyém, és meghagytam az eladóknak, hogy amíg itt vagyok a gyerekkel, hajítsanak ki mindenkit, aki kiskorúval érkezik. Vagyis zárásig.
  Első De így tönkremegyek!
  Gyerek Ugye milyen jó ötlet?

»»»»»»

 Hetényi Judit

Arra gondoltam, hogy július 19-ére bevezetem a Hetényi Judit-szégyennapot annak emlékezetére, hogy négy éve Hetényi Judit lepedofilozott, majd rám uszította a földkerekség legarrogánsabb britjét kizárólag abból a célból, hogy én ne írhassam le az ő nevét, hogy HETÉNYI JUDIT.

»»»»»»

 Tájékozulok

Úr fölhív a Providenttől, alkalmas időpontban-e?
  – Ha nem kölcsönt akar nekem eladni, akkor igen.
  – A lehetőségeiről szeretném tájékoztatni kölcsönökkel kapcsolatban.
  Azt a választ, amit ehelyett adnia kellett volna, hogy ne szossa a fót és ne rabolja mindkettőnk idejét, úgy ejtik:
  – De.

»»»»»»

 

↞korábbi cikkek | újabb cikkek↠

A blog mérete: 2072 cikk, 9 545 004 betű, 1 920 631 szó