Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Atomháború

Фашистические товарищи! Azért fenyegetőztök atomháborúval, mert atomháborúra vágytok. Látni akarjátok a gombafelhőket tízmilliós nagyvárosok fölött, és várjátok a jelentéseket, hogy hány millió embert irtottatok ki. De azt akarjátok, hogy amíg még van élet a Földön, addig még igazolhassátok magatokat azzal, hogy de hát titeket provokáltak meg megelőzés meg a többi süket duma. „Ha mi nem irtjuk ki őket, ők irtanak ki minket”, mondta товарищ Адолф Алойзович Гитлеровский a harmincas években, és neki is látott. Tizenkét évre volt szüksége nyolcvanmillió ember kiirtásához, mert nem volt atombombája.
  Herr Führer Путинt valakinek meg kell ölni. Most. Ez nem ér rá tizenkét évet.

»»»»»»

 A levegőbe

Lábbal fordult a levegőbe. Így mondják lettül, hogy fenekestül felfordult. Ezt Anastasija kapcsán tudtam meg, aki újságíró és énekesnő volt Kijivben, de amikor betört az orosz haderő, az ő élete is lábbal fordult a levegőbe.
  Erről az jutott eszembe, hogy voltaképpen Putyin életét is klassz lenne lábbal fordítani a levegőbe. Mint hivatali elődjéét, Mussoliniét.

»»»»»»

 Firer

Valami putyinista oldalon, nem tudom már, hogy került elém, megjelent, hogy Oroszország milyen jól van. Megjegyeztem, hogy most alapozza meg azt a hírnevet, amitől a németek hetven éve szenvednek, tehát Oroszország nincs jól. Válaszul egy „nő” őrjöngeni kezdett velem, amiért az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak, és én itt Prágában tudatlan vagyok.
  Nos, nem vagyok, viszont az agyamat sem mosta ki a русский Фирер. Viszont ha netán az ukrán nácik 2014-ben már gyilkoltak (volna), az semmiféle összefüggésben nem áll azzal, hogy most Mariupolban egy kétéves gyereket felrobbant a bomba. Akkor tessék megölni az ukrán nácikat, akik gyilkoltak. Mind egy szálig. Áldásom rá. De ártatlan embereket mészárolni nem „adekvát és megfelelő mértékű ellencsapás”. Ha egy kazincbarcikai hentes meggyilkolja a szomszédját a százezer forintos nyugdíjáért, akkor nem rohanunk Kazincbarcikára tankokkal és nem hentelünk le mindenkit az egész városban. Nagy Józsefet elfogjuk, elítéljük és börtönbe csukjuk. De ha az ukrán nácikat inkább a helyszínen lepuffantani szeretnék, felőlem azt is. De őket, nem másokat.
  Jelenleg nagy készlet áll rendelkezésre nácikból, akiket le lehet lőni a helyszínen, szerte Ukrajnában. Ismertetőjelük: katonai egyenruha, a vállán fehér-kék-piros zászlócska. Van belőlük Moszkvában is.

»»»»»»

 Amennyiben

Elküldték a személyimet, és felhívták a figyelmemet, hogy AMENNYIBEN a bitang hosszú nevű kártyával is „rendelkezem”, azt ne tároljam együtt a személyivel – miközben pontosan tudják, hogy igen, hiszen tőlük kaptam; valamint felhívták a figyelmemet, hogy AMENNYIBEN a régi személyim nálam maradt, azt köteles vagyok leadni – miközben pontosan tudják, hogy nincs nálam, hiszen ők vonták be, ez eleve feltétele volt annak, hogy postán küldhessék.
  Ez a baj a bürokratákkal. Ha adott helyzetben van százhetven eshetőség, akkor ő azt mind végig fölpapagájolja, és a polgárra bízza, hogy azok érvényét végesvégig gondolja át. Ő mentesül a gondolkodás fárasztó feladata alól, az állam pedig naponta sok tízezer ingyen munkaórát nyer, mint régen a földesúri robotot, mert mindenkinek egyenként végig kell gondolnia, hogy az adott papírokon őneki elsorolt kétszáz paraméter közül érvényes-e valami. Az állam pontosan tudja, hogy az ügyfél jogosult-e bányászkedvezményre, űrhajósok keringési támogatására, vakvezetőkutya-pótlékra, almatermesztők kiegészítő juttatására, nem ideértve a starkingokat, és így tovább, és így tovább, hiszen ő tartja nyilván, hogy az ügyfél óvónőként ment nyugdíjba, de ezzel a varázsszóval, hogy AMENNYIBEN, elsorolhat háromezer ilyen ökörséget és rábízhatja a nyolcvanéves nénire, hogy helyette végigszemezgesse.
  Mellékhatásként az állam, amely magát az emberek ellenségeként definiálja, rengeteg pénzt megspórol rajtuk, hiszen a kilométeres felsorolások rendre azzal a körülménnyel járnak, hogy az ügyfél válassza ki, mire jogosult és akkor kérheti. Ha nem találja meg, nem kéri – és nem kapja. És az államnál marad a pénz. Hogy az államnak mire kell, azt nem tudja senki, az állam sem, hiszen az állam a társadalom ügyintézője, neki nem kell pénz másra, mint amire az embereknek szükségük van. Itt Orbán stadionjai nem érdekesek, hiszen ez legkésőbb a 19. század óta így van, amióta a modern államrendszer kialakult, az egész világon.

»»»»»»

 Klasszikus sláger

Jaj de jó a zsíros disznósajt,
szeletelt kolbász is van még rajt,
ti ebből nem kaptok,
s ha ezért zokogtok,
tudom, sajnálnak az angyalok.

Nektek nincs apukátok, anyukátok,
s csak egy zsák száraztáp a vacsorátok,
közben jó zsíros hús illata száll felétek,
de az mind csupa jó humán étek.

»»»»»»

 

↞korábbi cikkek | újabb cikkek↠

A blog mérete: 2010 cikk, 9 337 183 betű, 1 879 079 szó