Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Szüjjémá

szujjetekma.jpg

Mi az, hogy „a nemzet fennmaradása érdekében”? Állandóan tenyésztenek minket, állandóan arról sikoltoznak, hogy úristen, mingyánkihalunk, mingyánkihalunk, basszatok még, emberek, még, még, csináljatok gyerekeket, gyerekeket, gyerekekeeeet, különben itten úristenmekkorarohadalomnagy kihalás lesz, egy üresen tátongó lyuk lesz a zakarpatszkoj mödanszié, miközben tízmillió ember él az országban, illetve több százezret ugyanezek már elüldöztek. Tessék emberi körülményeket teremteni a gyerekszüléshez, a gyerekneveléshez, az oktatáshoz, a felnőtt gyerekek megélhetéséhez, fialni akkor se fogunk „nekik”, pont nem mint a tenyészállatok, hanem gyerekeket fognak az emberek a világra hozni, éppen úgy, mint most, csak azok akkor majd itt fognak fölnevelkedni, élni, dolgozni, adót fizetni.
  Még soha senki nem csinált gyereket „a nemzet fennmaradása érdekében”, ha igen, minden sajnálatom azé a gyereké, aki ezért született. Gyerekeket azért kell a világra hozni, mert gyereket akarunk. Mert szeretjük. Emberek vagyunk, nem triblik. Én megőrülök egy gyerekért, de nincsen, erre még üvöltenek velem a fasiszták. Kurvannyukat. Bevándorlókat akarok a kormányba. Szíreket, líbeket, gambokat, gíneket.

Megjegyzem, bár rég fogalmam sincs, kik vannak a parlamentben, meglepne, ha ott bárki a magyar nőket képviselné. Tudtommal csak a pártját képviseli mindenki, olyan is az egész. Ettől függetlenül mi az, hogy „szülniük kell”? Rendelet? Cári ukáz? A szülésre utasítottak pontos köre? Alsó-felső korhatár, származási követelmények? Az óhajtott gyerektermés nemi összetétele, átlagosan kívánt darabszám ellésenként? Gondoltam, hátha okosabb leszek, beírtam a gugliba, hogy „szülniük kell”, legelsőként egy négyéves romániai hírt dobott ki, aminek lényege, hogy a főromán szülésre biztatta a román nőket, „lányok, csináljatok gyerekeket” (reméljük, hogy a fordító az, aki nem tudta, hogy a gyereket pont a férfiak csinálják), mert a következő tizenhét évben négymillióval, azaz több mint egyötödével csökkenhet a lélekszám, ráadásul „a roma kisebbség meglehetősen termékeny”. Merthogy akkor meg mi baj lehet, ugye? A kormánynak adófizetőkre van szüksége, gondolja a naiv ember, pedig fenét, a kormánynak elsősorban csápoló rajongókra van szüksége, akik a főkormánynyik nevét üvöltik a választási zihálásban, bár ebből az országnak semmiféle haszna nem származik, de ettől hízik a vezérnök mája.
  Ha az országnak adófizetőkre lenne szüksége, és ezért kellenének a gyerekek, akkor például a 2030-ig várható népességfogyást a 2013-as baszási kampány egyáltalán nem ellensúlyozná, hiszen a kampány hatására termelt gyerekek 2014-ben születtek és 2030-ban még csak tizenhat évesek lesznek, egyáltalán nem adófizetők. Azonfelül na nehogy már elhiggyem, hogy egy Traian Băsescut pont érdekelni fog, hogy hány adófizetője lesz Romániának, amikor ő hetvenkilenc éves lesz és már mindenki elfelejtette, hogy valaha főromán volt. Egyszerűen parancsolgat, ukázokat dobál, dugjatok, emberek, látni akarom öt év múlva a kis óvodásokat, akik az én nevemet zengik, mert nekem köszönhetik kitenyészésüket!
  Hát a főmagyar pont olyan, mint a főromán. Ezek egyformák mind, egyiknek se vagyunk emberek, tényleg csak tenyészállatok vagyunk. Mert lehet egy országban tényleg az a probléma, hogy kevés az ember, mondjuk Pitcairn szigetén ez frankón fönnáll, úgy ötvenen maradtak, és bár nem külön ország, annyira messze vannak mindentől, hogy egyedül kell boldogulniuk, szóval ötven ember között legyen minimum orvos és fogorvos, valaki, aki ennivalót állít elő, valaki működtesse az erőművet, valaki tanítsa a gyerekeket stb., és még gyerek is legyen köztük, különben kihalnak. Szóval lehet ez tényleg probléma. De ez nem a politikusok problémája, baszki, hanem a nemzeté, és majd pont el fogom hinni a főmagyarnak vagy a főrománnak, hogy pont ebben az egy dologban őtet a nemzet baja aggaszcsa, amikor egyébként semmiben, le se szarják a nemzetüket, felőlük megdögölhetünk valamennyien, csak fizessük ki, amit ők kitalálnak. Ha a politikust tényleg az érdekelné, hogy nem lesz elég ember az országban (mert a szakértők kiszámolták és kiderült, hogy 2030-ban, hasamra ütök, tizenhétmillió magyarra lesz szükség, különben vagy nem lesz elég bevétele az államnak, vagy őrület magasra emelkedik mindenkinek az adója), akkor kurva egyszerű a megoldás, követelni Brüsszeltől vagy könyörögni nekik, ízlés szerint, hogy küldjenek nekünk ide minél több bevándorlót! Ha adófizetőkre van szükség, akkor ők a megoldás, jöjjenek, találjanak munkát és fizessenek adót, meg vagyunk mentve! Hány szakmában nincsen elég ember? Én konkrétan az egészségügyet tudom, de van több is. Akkor jöjjenek bevándorló orvosok, nővérkék, kórházi takarítók, tegyék rendbe az egészségügyet, és meg leszünk mentve. Persze fizetést kell nekik adni, miből, adóból, honnan lesz, jöjjenek bevándorló kereskedők, gyárosok, keressenek pénzt, abból fizessenek adót, föltaláltuk az országot. Az Egyesült Államokat kik tették gazdaggá, az őslakosok leszármazottai vagy a bevándorlókéi? Kanadát? Ausztráliát? Brazíliát? A Dél-afrikai Köztársaságot? Hogy milyen módszerekkel, az egy másik történet, de megtették. Egész csomó olyan ország van, amiknek ma jól megy a szekerük, és bevándorlók tették őket gazdaggá. Szingapúrt, Monacót, Új-Zélandot is. Viszont Japánt és Dél-Koreát meg az őslakosok, ugyanis megtették azt, amit a magyarok valahogy nem annyira, vagy nem elég hatékonyan: kurva sokat dolgoztak.
  Nincs elég ember Magyarországon, aki kurva sokat tudna dolgozni? Miért nincs? Nyolcmillió felnőtt él az országban, az egészségügyünk szarul áll, tehát mondjuk, hogy abból csak hatmillió munkaképes. San Marino, Monaco, Liechtenstein, Andorra, Izland, Málta, Luxemburg, Észtország, Lettország, Szlovénia, Litvánia, Új-Zéland, Finnország, Dánia. Ezeknek a teljes népességük, gyerekekkel, öregekkel, betegekkel együtt nem éri el a hatmilliót, és mindegyik folyamatosan gazdagodik, az olajparadicsomokat ki is hagytam, ők más kategória. Hogy a hatmillió munkaképesnek el kell tartania a négymillió nem dolgozót? Máshol is vannak gyerekek, öregek, betegek. És az állam családi pótlékot, nyugdíjat, miegyebet fizet ott is.
  Netán szakértők kiszámolták, hogy kellene még, hasamra ütök, ötezer vasmunkás, négyezer bányász, háromezer paraszt, ejtsd mezőgazdasági őstermelő, nyolcezer kőműves, és kerestek a hatmillió között, aki elvállalná, de mind csak szoftverháznál rendszergazda akar lenni, dídzsé vagy bankhivatalnok? Jó, akkor ott vannak a bevándorlók. Tessék meghirdetni az Immigrant Newsban, hogy Magyarország azonnali belépéssel fölvesz ötezer vasmunkást stb. Vagyis persze nem Magyarország, hanem itteni vállalkozók. Hogy nincsenek vállalkozók? Hát minden problémátokat én oldjam meg? Tessék olyan feltételeket teremteni, amitől lesznek vállalkozók. Miért megy valaki vállalkozni pont Monacóba, Las Vegasba, Dubajba, Szingapúrba? Mert olyanok a feltételek. Miért jönne vállalkozni pont Budapestre, ha nem olyanok a feltételek? Hogy építsen gyárat, aminek a befektetése majd húsz év múlva kezd megtérülni, ha évenként változik az adórendszer, és húsz év alatt bőven számíthat rá, hogy egyszerűen kisemmizik?

De ugye én itt végig hülyeségeket beszéltem, mert nem adófizetők kellenek, igaz? Akkor jó lenne a bevándorló, csakugyan. De nem magyar a vérfaja. A cél nem az, hogy az ország gazdasági mutatóit helyreállítsák, mert ahhoz igazából nem kellene jól menő vállalkozások létrejöttét elősegíteni, elég lenne, ha nem tennék tönkre azt, ami van. („Istenem az égben, negyvenmilliárd hiányzik az államkasszából, mit tegyek?” „Tedd vissza, fiam.”) A cél az, hogy vérségi magyarokat tenyésszenek. Hogy az miben különbözik a vérségi nem magyartól, arról fogalmam sincs, mert ugye amikor a szőke, kék szemű (tehát genetikai viszonyainkat ismerve feltehetően burkus származású) gyerek lelkesen szaval március tizenötödikén, akkor a fajú politikusnak könnybe lábad a szeme meghatottságában, amikor viszont a fekete hajú, ázsiai arcú gyerek szaval éppen olyan lelkesen és hibátlan magyar kiejtéssel, akkor a fajú politikus utálkozva összesúg a szomszédjával, hogy ide már minden gyüttmöntet beengednek, bár az valószínűleg genetikailag közelebbi rokonságban áll az ősmagyar vezérekkel, akkor is, ha a papája vándorolt be Kínából, illetve akkor aztán főleg valószínű.
  Magyar fajú gyerekek kellenek. Kérdezhetek valamit? Mi a fajomnak?

»»»»»»