Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Se elit, se társ

Ellentétben más társkereső oldalakkal, mi hiszünk abban, hogy a társkeresést nem lehet a véletlenre bízni. Más társkereső oldalak a hangsúlyt elsősorban a külsőségekre fektetik, illetve egyfajta fényképes adatbázisként működnek, ahol a felhasználónak saját magának kell megkeresni az adatbázisból a lehetséges partnereket.

elittars6.jpgEzt írja az Elittárs súgója, és ők tényleg nem működnek fényképes adatbázisként: egyszerre öt „hölgyet” kaptam, akiknek nincsen fényképük. Azaz dehogy egyszerre, hisz csak jó pár naponként lépek be, hogy ne egyet vagy kettőt kelljen alaposan átválogatnom.
  A kirakott fénykép nem sérti a társkereső hölgyek személyiségi jogait, hiszen nem léteznek. A Praiában élő Melinda azon tud jókat nevetni, hogy holnap lesz zalacsányba (így!) falunap. A két hely közül az egyik nyilván hamis. Mónika öt szót írt magáról: szenvedélye család, sport, olvasás, időtöltései olvasás, sport. Az öt szó összesen három, a második kettőt akár le se írta volna. Bogi négy szót írt: müvészetek (így!), rajz, tv, zene. Mária egy kicsivel többet írt, de nem sokkal. Egyedül Edit néz ki emberi lénynek, ezért az ő foglalkozását és hollétét töröltem (bár fénykép nélkül ő se fog párt találni soha az életben).

Az Elittárs felhasználóinak legalább a háromnegyede kamuprofil. Szerintem gép generálja őket a valódiak által beirkált szövegekből. Lehet, hogy ezer valóságos felhasználója sincsen a cégnek, lehet, hogy száz sem, fogalmam sincs. Az biztos, hogy a töredéke a cég reklámjaiban mellvert sok tízezernek.
  Hát mától eggyel kevesebb, én már arra se vesztegetem az időt, hogy töröljem a profilomat. Elloptak tőlem négyezer forintot, amit valóságos társkeresésre költhettem volna, és négy hónapot az életemből. Azt mondjuk nem fordíthattam volna valóságos társkeresésre, mert ezeken a hulladékkereskedő cégeken kívül semmi ötletem nincs már.

»»»»»»