Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Romenrat

Szabó László fellépése megtette hatását: a roma vezetők beleegyeztek, hogy „személyesen igyekeznek jobb belátásra bírni” a tolvajokat, akik mellesleg romák, de elsősorban tolvajok. Ezért cserébe a nagy ember rögtön eltávolította a feliratot, és innentől minden rendben van. A világ szépsége csorbítatlanul helyreállt, a madárkák illatoznak, a virágok csicseregnek, az élet merő gyönyör ismét.

A nácik annak idején pontosan ugyanígy csinálták. Heydrich mindenhol megalakította a Zsidótanácsot, németül Judenratot, az végezte el a piszkos munkát. Muszáj volt nekik. Hát Szabó László meg a Romenratot alakította meg a térség és a megye cigány vezetőiből.
  Csodálatos egyébként a cím, amit az Index (vagy az MTI?) ad a hírnek. „Ismét tankolhatnak.” Nálunk az a módi, hogy ha egy náci kitalál valamit, akkor az egy Felsőbb Rendelkezés. Az 1/2009. (XI. 13.) Szab. Lász. Jász. Benz. törvényerejű rendelet a romákkal szemben benzinkúti tankolási tilalmat helyezett hatályba. A 2/2009. (XI. 15.) Szab. Lász. Jász. Benz. törvényerejű rendelet a benzinkúti tankolási tilalmat hatályon kívül helyezte. Az érintettek nyolc napon belül fellebbezést nyújthatnak be a Szabó László Jászalsószentgyörgyi Benzinkutas Főhivatalba, a kérelemhez csatolva a szabályszerűen érvénytelenített illetékbélyeget. Kelt mint fent, kint vagy bent, a parancs szent.

»»»»»»