Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Romantikus történetek a való életből

1.

A lány tizenhat éves volt; az ő munkahelyén, egy gyárban ismerkedtek meg. Három évig együtt jártak, aztán a fiúnak be kellett vonulnia. Egy évig még leveleztek, de megszakadt a kapcsolat.
  Mindketten házasságot kötöttek, megözvegyültek, a lány két gyereket szült. Egy nap a fiú belépett a bárba, ahol a lány dolgozott. Azonnal egymásra ismertek, ötven év után.

2.

Tizennyolc évesek voltak; egy hajókiránduláson találkoztak. Utána még leveleztek, de megszakadt a kapcsolat.
  A fiú találta meg a lányt a neten, és ugyanazon a napon kötöttek házasságot, amelyiken először találkoztak – huszonöt évvel később.

3.

A lány tizenhét volt, a fiú húsz. A főiskolán találkoztak, két évig együtt éltek, össze akartak házasodni. De a fiú már végzett, haza kellett mennie, és a nemzetközi telefonbeszélgetésekre nem volt pénzük. Megszakadt a kapcsolat.
  Házasságot kötöttek, mindkettejüknek gyerekeik lettek, elváltak. De mindig próbálták megtalálni egymást. Végül a főiskola találta meg őket egy emléktalálkozó okán. Két hónap múlva személyesen is találkoztak és három nappal később összeházasodtak, az elválásuk után huszonnégy évvel.

4.

A fiú tizenhét éves volt, a lány tizenhat. Áprilisban találkoztak és a nyár végéig forrón szerették egymást, de aztán a fiúnak haza kellett mennie, és az utazgatásra nem volt pénzük. Megszakadt a kapcsolat.
  A fiú kétszer volt házas, két lánya született. A lánynak négy lánya lett, egyetlen házasságból. Amikor egymásra találtak, kétezer kilométerre éltek egymástól. Azóta minden reggel és este beszélnek telefonon, és havonta egy hetet együtt töltenek, de már nem költöztek össze. Túl sok minden köti őket a városukhoz és túlságosan különböző emberek lettek az eltelt hatvankét év alatt.

5.

A fiú huszonhat éves volt, a menyasszonya baráti körében ismerte meg a lányt, aki huszonnégy. De aztán elvette a menyasszonyát és egy másik kontinensre költözött vele. Megszakadt a kapcsolat.
  A felesége is segített keresni a lányt, aki azelőtt a barátnője volt, de aztán a házasság felbomlott, a fiú nélküle keresett tovább. Végül a volt sógornője talált rá a Facebookon, Bálint-napon. Csak szeptemberben találkozhattak először, de a fiú két óra múlva megkérte a lány kezét, aki egy órán belül igent mondott, az első találkozásuk után negyven évvel.

6.

A tengerparton találkoztak. A lány tízéves volt, a fiú tizenkettő. A lány belezúgott a bátyja legjobb barátjába, és az is őbelé, de még nem tudtak mihez kezdeni az érzéseikkel. Aztán a szüleik hazavitték mindkettejüket, és megszakadt a kapcsolat.
  A szüleik is hozták össze őket megint, amikor ugyanabba a nyugdíjasközösségbe költöztek, felismerték egymást és megtudták, hogy a két gyerek már elvált szülő. Harminchét év telt el.

7.

Egy szanatóriumban találkoztak. A lány tízéves múlt, a fiú tizennégy. Azonnal beleszeretett a lányba, és az is vonzódott hozzá. De még nem tudtak mihez kezdeni az érzéseikkel. Aztán a szüleik hazavitték mindkettejüket, és megszakadt a kapcsolat.
  Mindketten házasságot kötöttek, egyedül maradtak. A fiú találta meg a lányt a Facebookon. Négy évig csak ritkán, barátokként találkoztak. Aztán a fiú rájött, hogy felnőttként is szerelmes a lányba, és megkérte a kezét, az első találkozásuk után harmincegy évvel.
  Csak egy hónapig érezhettem páromnak, de megajándékozott egy csodálatos kislánnyal.

»»»»»»