Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Pisztonsákk

A gugli is egy akkora rohadék segg, hogy az nem igaz. Az összes napszemcsis, fülbehallgatós, kidudorodó zsebű állatot le kéne ütni.
  Rám reccsen, hogy valaki belebiztonságtalankodott az alapítvány postafiókjába. Hát rohaggyál szét. Jó, belépek. A jelszót nem fogadja el, nem tudi ellenőrizni, hogy ez az én fiókom. Dögöjjmeg. Ezt lejátsszuk párszor, jóvan, akkor csinálunk másik fiókot az alapítványnak. Megkérdezi, hogy nekem, a gyerekemnek vagy a bizniszemnek. Hámondom, legutóbb már sirvákolt, hogy túl sok fiókom van, akkor legyen a gyerekemnek, merha a bizniszemet adom meg, akkor nyilván ki kell tőcsni, hogy mi cég székháza meg adószáma meg adóbetűje meg a könyvelő telefonszáma meg a cégbejrósági bejegyzülítés, szóval lögyön inkább a gyeröknek. Erre nem rám szabadíti az egész gyerekvédelmülítési összebiztonságoskodást, hogy a feje szakadjon széjjel? Végül lelőttem. Valami ingyenes szógáltatónál majd csinálok egyet, addig meg várom a gyámhatósági razziát.

Ja, és még a közepén, kérdözi a gyerök születési adatait. Beírom neki Vanessa adatait, erre rám reccsen. Azt kérem nem lehet! Tilalmaztatik! Előírmány, hogy gyerek csak tizenhárom év alatti lehet! Hát tökötökön viharlámpás. És ha azt betőti, akkor tagaggyam ki vagy öjjem meg vagy mi az isten bé tökkel cseszett faszát?! Na, fogok egy számológépöt, levonok az idei évszámból tizenhármat, kigyün egy évszám, beírom. Ja, akkor jóóóó! Elfogadi. Azér ez megvan egy biztonság, mi? Mozipénztárost ezér röpűnyi tanajtanának semmi perc alatt, jön a gyerek, hány éves vagy, kisfiam? tizenegy, hát azt nem lehet, a film tizennyolc éven aluliaknak szabályelőírmányozás terhülete miatt tilalmaztatik!!! ja, nem, huszonhét vagyok, ja, akkor jóóóó, bemehecc!

»»»»»»