Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Népszaporítószerv

Hát szóval van ez a nagy baj, hogy fogy a magyar. Vannak hiperszuper módszerek, mint például tiltani az abortuszt, tiltani az otthonszülést, tiltani a fogamzásgátlást, tiltani a válást, viszont kötelezővé tenni a heti három kefélést. Csak ezek valahogy sose működnek.
  A LAttilaD.org Népességpolitikai, Magyarságszaporító és Babcsíráztató Szakosztálya kidolgozta a magyarfogyás tökéletes ellenszerét. A módszer több fázisból áll.
  Első fázis, avagy az Amerikai Módszer. Kijelentjük, hogy mindenki magyar, aki Magyarországon él. Ezzel több százezer fővel megnövelhetjük az ország népességét. Ezek persze cigányok, zsidók, szlovákok, románok meg kínaiak lesznek ugyan, de adót fizetnek!
  Második fázis, avagy a Magyar Modell. Bejelentjük, hogy minden sikeres tudományos kutatásban van egy magyar. Ebben idáig nincsen semmi újdonság, eddig is volt egy, de most az illetőt személyesen meg is keressük és beírjuk a népességnyilvántartásba. Ugyanezt tesszük a jó filmek forgatócsoportjaival és a sikeres külföldi focicsapatokkal. Mindegyikben megkeressük a magyart és beírjuk a nyilvántartásba.
  Harmadik fázis, avagy a Nobel-díjas Nemzet. Bejelentjük az alapelvet: ahol egy magyar van, ott több is, és az említett csoportok minden tagját a magyarsághoz csatoljuk.
  Negyedik fázis, avagy a Genetikai Örökség. Segítünk megkeresni gyökereiket mindazoknak, akik már nem is tudnak magyar eredetükről, bárhol élnek is a világon. Őket is besoroljuk a nemzetbe.
  Ötödik fázis, avagy az Európai Kistigris. A magyarság fogyásának egyik súlyos következménye, hogy a csökkenő számú kereső nem tudja eltartani a növekvő számú nyugdíjast. Most értünk el oda, hogy ezt megoldhatjuk. Minden magyar polgár évente egy dollárt fizet a magyar államkincstárba mint a nemzethez tartozás jelképét.
  Tessék csak elképzelni. Évente hétmilliárd dollár!

»»»»»»