Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
A Bátorságért Érdemmikrofon

Alapítani kellene egy díjat a bátor riportereknek, akik meg merik cselekeszni azt a hallatlan dolgot, hogy kérdezzenek. Mármint politikustól. Közrendű futottak még polgártól azt is megkérdezik, hogy kivel és hányszor, de ha politikus kegyeskedik személyük elé, akkor valahogy így zajlanak az interjúk:
  Riporter: Mi a terve a következő ciklusra?
  Politikus: Minden riportert kisütök olajban.
  Riporter: Miért?
  Politikus: Mert utállak benneteket és ha enyém lesz a hatalom, minden rohadék riporterrel végezni fogok. Veled kezdem, te szemét.
  Riporter: És mi a véleménye a melegek házasságáról?
  Hát ez nem riporter, ez csak egy toldalék a mikrofonon. A Bátorságért Érdemmikrofont olyan riporterek kaphatnák, akik képesek és hajlandóak gondolkodni is.
  Politikus: Tiltani kell az otthonszülést.
  Riporter: Miért?
  Politikus: Mert fogy a magyar.
  Riporter: Úgy érti, hogy az otthonszülésnél magasabb a csecsemőhalandóság?
  Politikus: Sokkal. És fogy a magyar, ezt nem tűrhetjük!
  Riporter: No várjunk csak. Önt tehát nem az zavarja, hogy azok az anyák és csecsemők mint egyének veszélynek vannak kitéve, hanem az, hogy a népességstatisztikai adatok kedvezőtlenül alakulhatnak? Tudja, mit gondolok? Szerintem magának kellene otthonra egy saját külön népességstatisztika, amit kedve szerint alakítgathat. Azzal szórakozzon, ne a terhes anyákkal.
  Ha a politikus nyaka MSZP-vörös lesz, a riporter bátor volt. Megérdemli a Bátorság Érdemmikrofont. De sajnos félő, hogy csak az Útilapu Emlékplakett mellé tűzheti.

»»»»»»