Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Mozsár

november 4., péntek

Tisztelt Vásárlónk!

Sajnáljuk, de az Ön által rendelt termék jelenleg nem a Rákóczi úti üzletünk készletén található meg.

A termék beszerzése, másik kiskereskedelmi egységünkből egy, maximum két munkanapot vesz igénybe, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hamarabb hozzájuthasson a megrendelt termékhez. Beérkezést követően, azonnal értesítjük az Ön által megadott e-mail elérhetőségén, vagy telefonszámán.

Üdvözlettel:

BestOn-Otthon Kft. http://edenyaruhaz.hu/

*

Senkinek se telik két napba, hogy a saját egyik üzletéből átvigye a saját másik üzletébe, erre egyébként sincsen szükség, mert postán kell elküldeni, tessék a másik üzletből feladni. Hétfőn várhatom a csomagot?

*

november 7., hétfő

Tisztelt Láng Attila!

Ez a mi rendszerünkben nem így működik, mivel az autónknak más munkája is van, nem tud 1-1 terméket fuvarozni. Az ön által rendelt termék előreláthatóan a holnapi napon fog megérkezni a feladóhelyünkre, amit várhatóan a szerdai napon elvisz a futár és csütörtökön vagy pénteken fogják kiszállítani az ön részére. Amennyiben ez az időpont önnek már nem megfelelő kérem jelezze részemre, és töröljük a megrendelést .
  Megértését köszönjük.
  Üdvözlettel:

webáruház vezető

*

Kedves Hölgyem!

Én Önöktől mozsarat rendeltem, nem magyarázatot. Egyáltalán nem érdekel, hogy az autójuk hány terméket tud fuvarozni, egyébként más munkája nem lehet, mint ellátni az üzleti vállalkozást, amelynek tulajdona. De ez mellékes, mert a csomagot régesrég föl kellett volna adni ott, ahol most van. Vagy ott nincs postahivatal?
  És ha lehetne, a hivatali nyelvezettől kíméljen meg. Ezen a nyelven hivatalokkal levelezek, nem boltokkal. Önöknél én vagyok a vásárló. Rémlik?

*

Kedves Uram!

Nem magyarázatot ,hanem tájékoztatást adtam a levelére válaszolva . A mi rendszerünk lehet hogy nem tökéletes, de így működik.

Üdvözlettel:

webáruház vezető

*

Kedves Hölgyem!

Köszönöm az információt, melyből most már tudom, hogy amit kaptam, bár nem kértem, az nem magyarázat, hanem tájékoztatás. Cserében engedje meg, hogy emlékeztessem, mi az, amit én rendeltem. Egy gyógyszertörő mozsarat. Nem magyarázatot, nem tájékoztatást, nem értesítést, nem leírást, nem hintalovat és nem faliszőnyeget, hanem egy darab gyógyszertörő mozsarat. Ön bármit tesz vagy nem tesz, annak az én szemszögemből kétféle eredménye lehet:
  a) kapok gyógyszertörő mozsarat;
  b) nem kapok gyógyszertörő mozsarat.
  Minden egyéb számomra fölösleges időhúzás.
  Igen, az Önök rendszere valóban nem tökéletes, ugyanis elég hosszú idő óta a b) állapot áll fenn (még mindig nem kaptam gyógyszertörő mozsarat). Ennek hatása mindkettőnk oldalán problémaként jelentkezik. Nekem nemrég sokféle gyógyszert írtak föl, amiket össze kell törnöm, mert egészben nem tudom őket bevenni – ez az én problémám. Valamint meg fog jelenni egy cikk, ami nem fog kedvet csinálni az olvasóknak ahhoz, hogy Önöknél vásároljanak – ez pedig az Önök problémája.

*

november 9., szerda

Megjött a mozsaram. Egy-két nappal az ígért időpont előtt – nekem ez is számít. De miért kellett veszekedni hozzá?

»»»»»»