Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Hétvégén bezárva

Régóta nincs már más jelentősége a hétvégi zárva tartásnak, csak az, hogy ilyenkor legalább a politikusok zárva tartanak. Vagy őket tartják bezárva. A neten naponta lehet olvasni, hogy „mindennap bevezetnek vagy meglebegtetnek valamilyen új adót, mindennap megaláznak egy társadalmi csoportot, mindennap megszégyenítik az országot megint” – vagy hasonlók. De ez igazából csak hétköznapokat jelent.
  Az is hétköznap volt, szerdán, hogy Harrach Péter tipikus keresztény érzéketlenséggel lecigányozott több tízezer éhező gyereket. „Gondolom, ez életforma kérdése.” Ezt mondta. Ami azt jelenti, hogy ezek a gyerekek nem azért nem esznek, mert nincs mit, hanem mert ilyen az életformájuk. Miért ilyen az életformájuk? Hát mert ilyen nemtörődöm alakok, élősdiek, nem esznek otthon, elvárják, hogy az iskolában adjanak nekik enni. És kik vannak a rezsimben kikiáltva élősdinek? A cigányok.
  A tipikus fasisztát nem érdekli, hogy az alacsonyrendű fajoknak tulajdonított életmód a tisztafajú árjáknál is éppen úgy kimutatható. Nem érdekli, hogy ugyanakkor az alacsonyrendű faj számos egyede egészen másképpen él. Ha egy cigány lop, minden cigány lop. Ha egy mélymagyar lop, az lehet egy rusnya szemétláda vagy a körülmények megtévedt áldozata, de bármi is, a többi mélymagyar nem lop. Ez csak cigányoknál válik automatikusan testületivé.
  Harrach Péter már megégette magát a fasizmussal, amikor nekilátott átmenteni a zsidóság fekélyéről üvöltöző Prohászkát a huszonegyedik századba. Most gyerekek és családjaik tízezreit alázza és sérti meg azért, mert hátha cigányok.
  Óriási szükség lenne arra a hétvégi zárva tartásra. Politikusoknál mindenképpen, szombaton is. Pénteken is. Csütörtökön is…
  Két évvel ezelőtt azt javasoltam Harrach Péternek, hogy menjen nyugdíjba. A kormány, amelynek híve és támogatója, valaha tagja is volt, nem szereti, ha hatvanhét éves emberek még mindig dolgoznak. Ha kárt okoznak, akkor én sem.

»»»»»»