Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Csengetnek

A saját telefonomat (úgy az enyém, hogy Zsútól kapta Krisz legalább tíz éve, aztán vett fényképezős telefont és akkor enyém lett a régi) nemrég selejteztem ki, mert a kártyája átkerült a fényképezős telefonba (lásd előbb), mivelhogy annak a kártyáját meg lecseréltem kisebbre és beraktam Mikrókába. Most Krisz száma Mikrókában van, így van megint okostelefonom, az én számom meg a fényképezősben, de már nem soká, nem fizetek két telefont, hagyom lejárni, és onnantól csak Mikróka lesz.
  Viszont kell bele csengőhang. Az enyémben mindmáig a Popcorn szólt, mármint csak annyi, hogy c, aisz, c, g, disz, g, c, van neki zeneszerkesztője, azzal pütymékeltem össze, ez mp3-at még nem eszik. Kriszé már igen, abból Gregor József énekelte, hogy a gége megszorul, megszorul, és a gége megszorul, és a gége meeegszoooruuul. Azazhogy most is énekli, csak másik telefonszámon, amíg az le nem jár. De semmilyen okot nem láttam, hogy Mikrókába ugyanez kerüljön, Krisznek logikus választás volt, hogy valami komoly zene, Gregor is elég logikus választás volt, nekem nem. Azért van ott mindmáig, mert bántam is én, hogy milyen zene szól abból a telefonból, jó, ha havonta egyszer hívnak rajta, a telefon arra való, hogy én tudjak hívni. De most már, hogy áttérek Mikrókára, sőt szeptembertől másik nem is lesz, mégiscsak legyen benne saját csengőhang.
  Hát valami fontos, ugye. De ezen belül nem mindegy, hogyan kezdődik, mert fogalmam sincs, hogy kell effélét megvágni, és nem is nagyon érzek rá ingerenciát, tehát nem lehet az elején konferansz, reklám, alabala. Nem lehet az eleje túl halk, mert akkor nem hallom, ha zajos helyen vagyok és úgy szólal meg, de nem lehet túl hangos se, mert azért általában mégiscsak itthon szólal meg, és ha hirtelen megszólalna a háromvonalas b sikoly, kiugranék a két fülem közül.
  Nyilvánvaló volt, hogy kik fogják énekelni csengőhangomat, úgyhogy átnéztem legfontosabb dalaikat és választottam.

»»»»»»