Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Szilveszteri program


  

Jó buli lesz, akkor is, ha engem sajnos nélkülözniük kell.
Hmmm... leginkább az én sajnálatomra...


Van néhány mûsor a tévében, amit szeretek. Ilyen a Heti Hetes (ritkán ugyan, de még mindig megnézem idõnként), a mindenféle helyszínelõk (annyi csatornán megy mind a négy -hozzám ennyiféle ért el- sorozat, hogy nem tudom követni hol, melyik epizód melyiknek a folytatása, de ez kicsit sem zavar az élvezetben... persze alapvetõen meg tudom különböztetni õket, de a szereplõk életére vnatkozó mellékszálakat nem mindig tudom pontosan nyomon követni, ám mint mondtam, nem zavar nagyon...:). Vagy a Gyilkos elmék (ez is megy vagy három csatornán, s az egyiken -már azt sem tudom, hogy hol- láttam egy olyan részt, amelyiknek úgy lett vége, hogy éppen robbant felfele egy autó, amibe egy viselkedés-elemzõ csapattag szállt be... úgyhogy most rágom a körmöm a folytatásért, de az csak nem került még elibém...de, mint tudjuk, hát idõm az temérdek van...). És persze a DoQ-n a sok-sok jobbnál jobb dokumentumfilm (amiket leginkább álmatlanul töltött éjszakáimon szoktam találni). Aztán meg elért a nyugdíjasok megszokott sorsa, vagyis ki nem hagynám a Barátok közt epizódjait (mert ugye tudnom kell róla, hogy Miklós miként küld meg a rákkal, vagy Emma tényleg belemegy-e a nála kétszer olyan idõs, rosszarcú pasival a biztosan kudarcra ítélt játékba), nomeg a Jóban rosszban részeit (a Csillagvirág Klinika és szépségklinika, valamint a KékMacsek mindennapjait, s bennük Elõd, Viola, Margit, Viktor -hogy csak õket említsem- kalandjait).
De ezek mind összesen nem jelentenek olyan szórakozást (költõi túlzás, na; mert valljuk be az utolsó kettõt leszámítva -s fõleg a LasVegasban játszódó helyszínelõk- nagyon ott vannak ezek), mint a BEUGRÓ.
Egyszerûen kész vagyok tõle. Nem egyszer fordul elõ, hogy ülök a szobámban, nagy-nagy magányomban, s nézem a napi betevõ Beugró darabomat (mert hála a ComedyCentral-nak ez is szinte naponta megtalálható), és nem bírom visszafogni magam, hangosan röhögök, s gyakorlatilag potyognak a könnyeim a 4 illetve összesen 5 nemnormális (mondom, laárandrásul ejtendõ itt: nóóóóóóóóóóóóórmális) elõadásán.








Egy ideje érlelõdik bennem az elhatározás, miszerint én el akarok jutni egy felvételre. Csak éppen addig még egyszer sem értem el, hogy mire ideültem, meg is nézzem a honlapot. (Hiába, na. Mondtam, hogy agy nélkül néha kissé döcögõsen mennek a dolgok.)
Ám most!!
(A képek is innen, természetesen.)

Szóval, legalább megnéztem, a mitisírahogyishíjják-ot. Már tudom, hogy mennyibe kerül, hogy hol van, hogy mikor lesz (de sajna csak jauárig van elõjelzés, nekem meg februárra kellene), és mennyibe kerül. Kibírható a beugró a Beugró-ra. (Hehe... bocsi) 2300 HUF. Ez viselhetõ szerintem. Úgyhogy jelentkezõket kérek, akik egy esetleges februári estén elkísérnének, Dittét (ki akkor óhazájában tesz villámlátogatást) és engem egy fent nevezett elõadásra!
Itt alant avagy emilben várom a megkereséseket! (Höhö...)

Találtam a honlapon egy ugyancsak érdekes dolgot, mely megoldaná akár a kútba esett szilveszter éjszakámat is.
Beugró szilveszter

Háhá!!!! Mondanám, ha nem kerülne az est jóformán a teljes nyugdíjamba. Úgyhogy inkább azt mondom, hogy akinek belefér a 21.990, illetve 29.900 HUF, és netán él-hal ezért a karcos, ám kétségkívül szórakoztató humorért, ne habozzon, menjen és élvezettel vigyorogva lépjen át a 2009-es sorszámmal jegyzett évbe! Ja, majd elfelejtettem, és mindenképpen számoljon be azután az esemény minden apró részletérõl (különös tekintettel Szabó Gyõzõ mimikájára, Pokorny Lia hihetetlen átváltozásaira vagy Novák Péter sorozatos hitetlenkedõ kuncogásaira)!

Addig is nézem a végre-végre megtalált honlapot, és igyexem nem elfelejteni a mûsor kezdési idejét itt is meg amott is.

Még néhány darab a YouTube-on



  2008-12-21
  ~~DISCUSSION~~
beugró február szilveszter talema

szilveszteri_program

MÉM játék... "ha akkor élek..."Az Ormánság senkié se