Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Pontosan meghatározatlan hiba


  

Vagy valami ilyesmit mond. Na.

Volt egyszer egy hónapnyi netmentes idõszakunk, mert a szolgáltató marhára nem tette a dolgát.
Meg ettõl teljesen függetlenül volt ugye nálunk bokáig érõ víz a házban.
 No és aztán volt még, hogy a szomszéd nem átallotta bevezettetni magához a mazzagos telefont és a "zinternetet". 

 Az elsõ kettõ történés alatt, ezek idején valamikor eshetett meg, hogy zárlatos lett a vezeték a falban, melytõl a jel még eljutott a felhasználási pontig, de valamelyest gyengült annak erõssége. Majdan jött erre a szomszéd bekötése, ami azzal járt, hogy a mi kertünkben elásott -és most újra feltárt- elosztó (ezt a kifejezést a szakitól hallottam, magam is ismerem, de így nyomatékosabb), vagyis az arra való bekötéskor ismét gyengült kicsit a jel -mely bevett és megszokott dolog ilyenkor- és ezt a két dolgot már nem bírta kezelni a rendszerünk. 
Most körülbelül 2 hete történt az ásatás és azóta gyakorlatilag megszûnt az elvárható szintû szolgáltatás.
 Egy hibabejelentés után 72 óra a javításra vállalt idõ, s érdekes mód, mikor rendre megérkezett az sms errõl -vagyis, hogy "Tisztelt ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az xdátumkor felvett xyhibajelû hibát elhárítottuk."- mivel a világon semmi nem változott, hívtam õket újra. S mindig elmondtam, hogy rapszodikus a dolog, hol van, hol meg nem van, így csináljanak valamit. S az ilyenkor szokásos protokollt végigzongorázva: mûszaki csoport, modem áramtalanít, router kiköt, gép kikapcsol és ezek vissza is, és külön is és egyben is, és szûrõbõl kihúz mazzag szintén, meg aztán vissza... tehát mikor ezeket mindig megcsináltam -mindig az utasításoknak megfelelve- és egy hozzáértõ kicserélt már mindent ami itt nálam elérhetõ volt, legutóbb már sírva hisztiztem a telefonba, majd ma átmentem Érdre is, az egyetlen hozzám közeli -már ha ez annak nevezhetõ, mert itt a városban ugye már nincs T-PONT- üzletbe és személyesen is elmondtam a bajom.
Ja, a hisztimkor a telefonba elmondtam, hogy most már elszakadt a cérnám, nem, kérem, ha haccázadszor kérdez is rá, nem, nincs egy férfi a közelben, de ha ragaszkodik ehhez, esetleg szólhatok az ombudsmannak, ám, ha ezen szexista hozzáálláson túl bírnánk lépni, jelezze, hogy RAGASZKODOM a kiszálláshoz, erre az volt a válasz, hogy ezt csak személyesen kérhetem, ha befáradok egy T-PONT-ba. Most ezt elmondtam a zembernek aki azt felelte, ezt õ nem tudja elintézni, csak a telefonos ügyfélszolgálat.

Némmámondom!! Ekkor megkérdeztem, hogy ugyan meddig van nekem hûségnyilatkozatom tééknél, mert amint az lejárt én úgy elmegyek innen, mint a szél. Persze azt is mondtam, hogy ez nem neki szól személyesen hanem a naccságos téhómnak, mert elfogyott a türelmem.

Ahogy fordultunk ki Érdrõl, ez cirka 10 perc lehetett idõben, szólt a mobilom, és egy T-HOME-os szerelõ keresett, hogy egy félóra múlva alkalmas-e nekem, hogy bejöjjön és bemérje a szolgáltatást.

Ismétcsak némmámondom!!
 Hogyne, örülök ha jön, várom!

Hazaértem, ember jött, itt mért, ott mért, megnézte az ásatást -nem nagyon értette, mert mint mondta, ennek nem így kellene lennie, mert az utcán kéne az elosztónak lennie, nem pedig az én kertemben ágazna el a vezeték, de ez van-, szakaszról szakaszra bemérte a vezetékek által átvitt jel erõsségét, és lám, az egyik szakasz, ahogy a padlásról lejön a vezeték, ott van egy csoki, és amint elér a szûrõig, ezen kettõ közötti szakasz mondta be az unalmast.
Valószínûleg már régen, csak ehhez jött az ásatás és így a kettõ együtt már megette a jelet nálunk.
Én kértem, hogy ha már itt van a kütyüjével menjen már végig a teljes rendszeren, nehogy holnapra megint valami gixert mutasson nekem ami esetleg még akad itt vajként, még ezen felül. 
S lám, néha annyira okos vagyok, hogy magam is csak nézek!!! 

A mazzagos telefon, maga a készülék zárlatos. Ez az internetet nem befolyásolja, de azt ,mondta a jelet egy idõ után ez is gyengítheti, mert a szûrõnél -ahol elágazik- jelentkezhet gond. Így most mazzagos teflon kihúzva, de legalább háló mûködik.

Kék az ég!



/Ha elég kitartó vagy, innen segítenek/

Megjegyzem, mint kiderült, én családi csomagot fizetek, mely 15000 nemtommit jelent nemtomminként, de sajna 2 km távolságban vagyok a nemtommitõl, így jó, ha a kétharmada eljut idáig. Ezt mondta a szerelõ. (Öööö... persze Õ tisztában van a mértékegységgel is, én meg nem, na.) És lám! 9400 a max, amit elõ lehetett varázsolni.


És kérem, ha ez nyilvánvaló, akkor ugyan nekem miért ezt a csomagot kell fizetnem? 
Lesz itt még január. Ha el nem felejtem, nézek másik szolgáltatót. 
Ja, és férfi akkor sem lesz, akit esetleg a telefonhoz küldhetnék, mikor már engem nem bír elviselni a szolgáltató.
És ezt vehetik fenyegetésnek is akár!


  2010-11-25
  ~~DISCUSSION~~
nyavalyás t home talema

pontosan_meghatarozatlan_hiba

Botrány! - tájékozatlan vagyokTegyük fel