Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Asztakurva... balogorbánviktor...


  

Igazából nem is ezt akartam leírni elõbb, mert egész úton, míg a buszon ültem s fülembe a Petõfi nyomta a zajt, az zizegett, hogy LE VAGYTOK TI SZARVA...
Mármint ti, sokmilliónyian, akik panaszkodtok, sajnáljátok magatokat, skype-oltok a külföldön élõ gyerekeitekkel, kurvára nem jöttök ki a fizetésbõl, már ha van munkátok, vagy eszitek a kefét a narancsbirtokon hûbérrobot közben, de a tespedt és megfáradt valagatokat basztatok felemelni és elmenni az urnáig hatodikán!
Leszarom az indokaitokat!
Erre bazdmeg nincs mentség!

Mondom, ez kattogott agyam helyén, míg ültem a buszon, s most, hogy hazaértem, itt fogad egy hír, miszerint bazdmeg, nagyobb a szar, mint azt ember el bírná képzelni.


Szóval, nem is tudom, sírva röhögjek? Vagy hagyjam az egészet ennyiben? Ha ennyi barom van, akik megvezetve elmentek szavazni s tették amit az agyuk helyére engedett orbánviktor nevû vírus parancsol, s még annyi bûnös senki, aki meg lusta fasz volt felemelni picsáját és elkúszni a szavazóhelyiségig és tenni amit tehetne, de ahhoz is barom, mert szart rá, és az annyi, aki meg elment és nem náciállat hanem hisz a demokráciában, és arra szavazott, akinek egyedül kvalitásuk s esélyük lehetett volna változtatni a dolgon, tehát ha ez a hazánk jelen leosztása, akkor én mi a retket tegyek? 
Nem, nem általában kérdem, én ahhoz buta vagyok. Magamról kérdezek. 
Adjam fel?

Lószart. Buta vagyok én ahhoz. Mert egy ilyen tetves állat miatt én nem adhatom fel, ha az, ami megoldhatatlan, lehetetlen, ha a túlélhetetlen nem állított meg, akkor ez a barom sem fog.
De nem miatta. Semmit nem teszek miatta. Ugyan, egy pörsenésnyire sem számít, onnantól, ha eltakarodik, csak a Memento Park-ban lesz helye, az emlékezetemben tuti, hogy nem -hiszen ott csak a pozitív dolgok maradnak meg, ez a túlélés szerves része nekem, 10% aggyal nem is lehet másképp-, szóval csakis magam miatt nem állok meg.
Mint a cápa.... ha megállok, meghalok.

Ergo csinálom tovább.



  2014-04-13
  ~~DISCUSSION~~
április 6 orbán viktor talema választás

asztakurva_balogorbanviktor

A mi agyunk tévesMosmá aztán de télleg, na!!! - avagy, hõskeresés reload....