Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Nem sirály!... (talán 18+)


  

Illetve nagyon is az.

Ketteske itt, az én gépem mellett tölti a telefonját, mert az õ töltõje nincs itthon és ezt nem akarja elvinni, mert majd nem hozná vissza, hisz elfelejti -mondá volt õ maga. Vagyis ha megszólal a telefon, akkor nekem kell elrikkantanom magam, hogy kedves gyermekem tudomást szerezzen eme fontos esményrõl, jelesül, hogy valaki a világban nem élhet az õ hangja hallása nélkül.
Néha pedig sms érkezik.
Történt ez elsõ alkalommal, mióta így vannak elrendezve a dolgok, s én simán állítottam, hogy ezek biza a Duna felett szárnyaló sirályok hangja. (Gyerekkoromban, mikor a hajón töltöttük nyarainkat, sokszor hallottam ezt a jellegzetes reszelõs hangot.)

Szóltam is Fanninak, hogy "Rikácsolnak a sirályok!". Gondoltam ez egyértelmû, tudja, hogy üzenete érkezett. Nagy szemekkel nézett rám s kérdezte, milyen sirályokról hadoválok, erre én kiböktem, teljes magabiztossággal, hogy az sms-hangja sirály, arról beszélek. Mikor láttam, hogy valószínûleg igen távol járok a valóságtól, javítottam magam, hogy esetleg életlen reszelõ hangja lehet ez?

Ja, az nem az, csak "kutyák reszelnek".
Na, innentõl rajtam volt a hülye nézés sora, s ezt látva közepes gyerekem azonnal ki is kereste telefonján a megfelelõ videót.
Elhûlve néztem.
Hát komolyan! MIvé lesz a világ!

Csak hogy megoszthassam felháborodásom, azonnal keresgéálni kezdtem, s lám megtaláltam:




HIába na. Öreg vagyok és már hallomásból sem simerem fel az ilyen felháborító zajokat. Hö.


  2010-03-06
  ~~DISCUSSION~~
durex talema

nem_siraly_talan_18

15. - AppleButterElég volt!