Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




A mi agyunk téves


  

Még mindig nem vagyok egyenesben egészen, de NEM MEGLEPÕDTEM, egyszerûen csak keserûen tudomásul kell vennem.... a... a címben írtakat.

Egy szó, egy tõmondat maximum, egy egyszerû jelkép, mely azonnal felidézhetõ és valami jóhoz köt azonnal.
Ez kell, semmi több.

Mondom, régóta mondom.

///Nyílt levél Bajnai Gordonnak

2014. április 7., 19:14

Tisztelt Gordon, Miniszterelnök úr!



A kampány finisében találkoztunk egyszer, és ott már elmondtam, amit most is fogok.


Mondtam, és nem a személyem fontos, de a lényeget el kéne fogadni, a nyolc általánost végzett segédmunkás szavazata pont annyit ér, mint a tájékozott, sok diplomás egyetemi tanáré, ám az elõbbibõl jóval több van, s hozzájuk nem lehet elérni száraz, bármennyire igaz s mély, szakszöveggel. Ám el lehetett volna érni õket a hétvégén indított zseniális kampánnyal, nem is értem... könyörgöm, gondolkodjatok el ezen!!!!! Kérlek benneteket!


Vért izzadva dolgozunk, de a kommunikáció legalább ilyen fontos, mert ha nem jut el a dolog az ikszelõkhöz, ez lesz az eredmény. Én mozgássérült vagyok, a SzoliFÉT alapítója és aktív tagja, akit ez a rezsim halálra ítélt, és a jelen helyzetben gyakorlatilag akár öngyilkos is lehetek, mert nem maradt már reményem sem a tülélésre. Kérem, közelebb kell kerülni az emberekhez, mert akármennyire undorító orbán, ehhez nagyon ért. Gyilkos politikájával mindenki tisztában van, de eladhatóvá teszi a szennyet amivel kufárkodik. A demokraták kampányát, kommunikációját viszont a semmi jellemzi, aki zsigerbõl erre húz, az megvan, de meggyõzni senkit nem tud, mert nincsenek eszközei.


Kérem, könyörgöm!!! Nem luxus beruházni egy kommunikációs csapatba, mert ha ezt nem játsszuk meg, még fennmaradni sem fogunk. Félreértés ne essék, köszönöm az ûldozatos munkát és nem kárhoztatok senkit sem és a csapatunkat sem, de tény, hogy javítani kell a dolgokon s szerintem ez a leginkább erre szoruló terület. Valószínûleg el sem olvassa, Miniszterelnök úr, de le kellett írnom.



Tudom, nem szavazatokat gyûjtünk... ez a reakció beégett nálam, mert mikor -még nyáron- megkaptam ezt, engem sokkolt e mondat. De, csókolom, nagyon, nagyon-nagyon elhibázott stratégia volt ez. Könyörgöm, tanuljunk ezen ordas hibából! Liberális vagyok, de ha így mennek a dolgok, nem sokáig vagyok, mert nekünk, mozgássérülteknek, nincs már négy évünk se. Mi rámegyünk erre.



Tanulunk a hibából? Remélem.


..
///

Mert a mi agyunk téves.




Az övék meg bûnös, de együtt fizetünk mind.


  2014-04-08
  ~~DISCUSSION~~
ági és a fiúk bajnai gordon politika talema zenema

a_mi_agyunk_teves

165Asztakurva... balogorbánviktor...