Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Újabb kereskedelmi felmérés

Jelentem, le vagyok sújtva. Nagy művünk, a Gomb hatesztendei működés után eltűnt a Lidl bejáratából. Nem vették le: teljesen átépítették az egész épületet, ami eddig balról volt, az jobbról van, ami jobbról volt, az balról, .nav avtídrof nednim
  Az új bejárat akadálymentes. De tényleg. Egy folyosón beringózik az ember kacska, és bent van. Nincsen tolókocsistopper. Áthúzott nyomit ábrázoló tábla sincsen. Egészen egyszerűen be lehet menni. Döbbenet, mi? Az ember eltörpög, hogy akkor mire volt ez az egész megilla. Eljött a Lidl Magyarország elnök-vezérigazgatója, egy barátságos fiatalember, meg még egy csomóan, és ott a bolt bejáratában tartottuk meg a nagy műszaki értekezletet.
  Erre most?!

A Pennyben is voltunk. Egyszer tényleg kénytelen leszek beperelni őket. Állunk a tolókocsistopper előtt, mint fasz a lakodalomban, és várunk. Végül előkerül a biztiőr, se kérem, se szomszéd, szól a pénztárosnak, hogy nyomja ki a rivasztót, félretolja a tolókocsistoppert, visszahúzza. Én köszöntem, megköszöntem, válasz nuku.
  Viszont amikor kifelé tartottunk, ugyanez a biztiőr kinyittatott nekünk egy másik pénztárat. Hátha nem azért tette, mert a két időpont között én elég fennhangon értekeztem arról, hogy kénytelen leszek már a céget beperelni. Véletlenül akkor, amikor esély volt rá, hogy ő hallótávolságon belül mászkál.

»»»»»»