Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Nemzetközi kereskedelmi felmérés

Jelentem, voltunk a Corában, ami egész jó hely volt corábban, de hamarauchan átalakul egy másik céggé, és azt hiszik, hogy ez indok arra, hogy valami hasznavehetetlen csoffadtsággá változzanak. A bejárat utáni hatalmas terület olyan, mint egy zsibvásár, oda szórták ki, amitől sebtiben meg akarnak szabadulni, a többi részen pedig mindenfelé félig vagy egészen üres polcok. Büszkén mesélik, hogy milyen jók lesznek majd ők nemsokára, mert igazából hivatalauchan ők már Auchan, csak hát még az átállás (elnézést kérnek), de nézzük majd meg pár hónap múlva, akkor majd bezzeg! Az ember várja, hogy mikor lép elő a macskakajás zsákok mögül Orbán Viktor, jobb kezét öltönye kivágásába rejtve, és jelenti ki, hogy a kromplileves is jobb lesz jövőre, csak jöjjünk vásárolni. Közben nagyobb zajjal szerelik a polcokat, mint ami némelyik kórházi folyosón észlelhető, pedig az se piskóta.
  Úgyhogy átmentünk a CBA-ba, ahol még sose is. Hát eztán se is. Zsebhedt és rönyörékes, iszonyat zsufi van, szűk és sötét. Tekintve, hogy a polcok feketék, mint egy temetkezési vállalkozónál, ez nem is csoda. Ráadásul büdös van, az egész homályt, akarom mondani hodályt kitölti valami masszív virsliszag, ami nem igazán ihletett légkör mondjuk csokivásárláshoz. A pénztárak utáni kijárati útvonal padlóján az ember meglátja a tükörképét, és egyébként is van accora tisztaság, mint a rivális cégnél, sőt talán nagyobb, de a Corában mindenhol csak azoknak a dolgoknak a szaga érezhető, amik éppen ott vannak.
  Úgyhogy ha ezek közül kell választani, akkor már inkább a gaz imprrrlista kapttttlista faszista külföldi nyugati multi fúdemérgesvagyok Cora, ami nekünk persze tíz év múlva is Cora lesz, változtathassák ők a nevüket bármire. A nagyibolt is mindmáig nagyibolt, mert régen a temető közelében volt, és a Nagyihoz virágot vinni menet oda tértek be. Aztán a cég elköltözött, én már csak az új helyükön ismertem őket, de a neve nagyibolt maradt. A hivatalos neve Interfruct, de ezt sose használtuk, már nem is fogjuk, pár éve megszűnt, túl nagy volt a fellendülés.

»»»»»»