Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Tüysüz bácsi okfejtése

Én értem Tüysüz problémáját, hogy ha nem viszi haza Karcsikát Törökországba, akkor itt idegenben kereszténynek nevelik és sertéssel etetik. Valószínű, hogy felnőtt korában alkoholt is ivott volna, szóval idáig minden oké. Igazhitű muzulmán ember nem engedheti, hogy a fiát kereszténynek neveljék.
  Egy gondom van. Amikor a bácsi véghezvitte azon műveletet, melynek eredményeképpen Mehmed Karcsika létrejött, nem tudott arról, hogy az eseménynél egy keresztény országban élő, hitetlen gyaur nő is közreműködik? Lehet, hogy nem, én ugye nem tartottam gyertyát, még azt se tudom, hol történt az eset. Lehet, hogy Törökországban, és a hitetlen nő igazhitű töröknek adta ki magát. De ha így is volt, akkor is előbb-utóbb Magyarországra kellett keveredniük, mivelhogy innen vitte el a gyereket, nem a Holdról, és szerintem észre kellett volna vennie, hogy az utcákon hentesüzletek vannak, az emberek sörösüvegekkel járkálnak az utcán, és egyáltalán nem hallatszik a müezzin. Gyanúm szerint a gyerek hétéves koráig számottevő időt töltött Magyarországon, mi több, magyar állampolgár, mert ha nem így lenne, akkor a hatóságok egész másképpen állnának hozzá a dologhoz.
  Egy évvel ezelőttig nem zavarta?
  Fura muszlim az ilyen, biszmillah. A gyerek évekig él sült malacon, falja a párizsit és látja a felnőtteket alkoholt inni, előtte van a rossz példa. A magyar óvodák és iskolák programja még a napi öt imát sem engedélyezi, a zohr idején általában óra van, és rossz néven vehetik, ha a gyermek kilép a padból, leteríti szőnyegét és bejelenti, hogy ﷲ ﺍﻛﺒﺮ. Ez van, micsináljunk, ez egy ilyen intoleráns ország. De ez Tüysüz bácsit egy évvel ezelőttig nem zavarta, csak akkor lett hirtelen ilyen fontos az igaz hit!
  Tetszenek tudni, mit gondolok? Süket duma. Tüysüz egész nagy muszlimsága süket duma, arra használja az iszlámot, hogy az önkényeskedését fedezze vele. Agyam kicsi, farkam van, én vagyok a number one, hát elcsórja a gyereket, mert őneki Allah farkat adott, hát akkor ő parancsol. Ezt ma már az iszlám országokban is egyre kevésbé hiszik, de ő a makacs Keraban, aki inkább megkerüli a Fekete-tengert, de nem engedi, hogy olyannak is véleménye legyen, akinek nincsen farka. Nem szép dolog, Tüysüz bácsi! Megdugni igen? Meghallgatni nem? Akkor vesszél pert. Aztán vonulj be a mecsetbe és panaszold el Allahnak, hogy kibántak veled. Akkor rettentő nagy muszlim tudsz majd lenni, biszmillah. Amikor dzsihádokat kellene csinálni, akkor sehol nem vagytok. Aztán csodálkoztok, ha a gyaurok görbe szemmel néznek az igazhitűekre. Az egyik arra használja Allahot, hogy a gyilkolási vágyát kiélje, a másik arra, hogy gyereket raboljon. Semmivel nem vagy jobb, Tüysüz bácsi, mint az öngyilkos merénylők, ugyanúgy szemen köpöd Allahot.
  Biszmillah.

»»»»»»