Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Ne barátkozz idegenekkel

A Facebook egyszer csak lekapcsolta az accountomat, kapcsát követelt rajtam, aztán felszólított, hogy azonosítsam az ismerőseimet fényképek alapján. Szabad volt újat kérni valaki helyett, de csak kétszer. Azt nem tudtam meg, hogy hányasra vizsgáztam, de letiltotta, hogy bármiféle csoportba irkáljak. Már panaszt tettem, sejtem, hogy milyen eredménnyel.
  Úgyhogy nem szabad ám ismeretlenekkel barátkozni, akik mindenféle érdekes dolgokat tudnak mondani, meg egyébként akár hírességek a neten és milliók hallgatnak a szavukra, ha nem láttad az arcukat! Mert ha jönnek a keretlegény szoftver elvtársak ellenőrizni, nem fogod tudni beköpni őket, hogy ők ők, és esetleg elhurcolnak valami szubrutinba.
  A Facebook önmaga ellen dolgozik. Nemcsak hogy elvadítja magától a tisztességes felhasználókat, mert egy ilyen rendőrhatalmi intézkedés után azért némelyeknek elmegy a kedve, hogy még egyszer bejelentkezzenek, de értelmetlen a mód is, ahogyan teszi, mert online közösséget épít, és offline közösséggé próbálja visszaváltoztatni. Azért tudtam válaszolni a kérdésekre, mert szerencsére egypár valódi ismerősöm, rokonom is köztük volt, és a többinek véletlenül olyanokat sorsolt ki, akik már kitették az arcképüket jól felismerhetően, és láttam őket. De egyszer egy teljesen vadidegent kaptam, aki miattam lehet akár egy rokonom is olyan képeken, amiket még nem láttam, és igazából nem is ő van rajtuk, hanem számomra ismeretlen barátai, csak a szoftver vakon válogat egy adatbázisból, amiben nincs erről információ.
  Ha akkor már lett volna Facebook, Krisszel össze se költözhettünk volna. Mert addig a percig még nem is láttuk egymást.

»»»»»»