Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Melegfelvonulás

Január 13. Csütörtök

Mr. Scruton elrendelte a Homokos Klub bezárását. Azt mondta, hogy ő és az iskola kormányzata nem hagyhatják jóvá, hogy a tornatermet „erkölcstelen célokra” használják. Nigel adta az ártatlant. Azt mondta: – De uram, a Homokos Klub olyan diákoknak létesült, akik vidám, bohó, játékos keretek közt képzeletdús homokvárakat akarnak építeni a magasugróléc alatti homokból az ebédszünetben. Mi ebben az erkölcstelen?
  Mr. Scruton azt felelte: – Nigel, a „homokos” szó értelme megváltozott az utóbbi években. Most egészen mást jelent.
  – És mi az a más, igazgató úr? – kérdezte Nigel.
  Scruton izzadni kezdett, a pipáját rágta, és nem válaszolt. Végül Nigel megkönyörült rajta, és azt mondta: – Bocsánat, uram, látom már, hogy be kell szereznem egy újabb kiadású szótárt.

A LAttilaD.org Adrian Mole egyik naplóbejegyzésével demonstrál a melegek jelenleg zajló felvonulása mellett, vagy még inkább az ellentüntetők ramazurizása ellen. Egy csomó hülye álszent fasz, akik nem bírják elviselni, hogy valaki különbözzék tőlük.
  A LAttilaD.org képviselői sajnos nem lehetnek jelen a felvonuláson, de egy barátunk ott van, és büszkék vagyunk rá. Arra is, hogy ott van, meg arra is, hogy a barátunk. Sőt mi több, arra is, hogy a „normális” melegek számát szaporítja, direkt azért ment el, hogy többen legyenek, akik nem ugrálnak rózsaszín tangában.

Az az igazság, hogy idegesítenek az álszent faszok. Talán azért, mert én valódi szent fasz vagyok. Engem taszít, ha két pasit csókolózni látok; ha dugni látok, az pláne taszít. Ráadásul tériszonyom is van. Mindkét problémát megoldottam. Nem mászom tornyokra és nem nézek melegpornót. Úgy gondolom, hogy mindenkinek magánügye, hogy kivel csinál és mit, ha senki senkit nem kényszerít, se arra, hogy csinálja, se arra, hogy nézze.
  De a szexelő pasiak nem taszítanak annyira, mint az álszent faszok, akik szemforgatva ájtatolnak az Úr igéjéről, hogy a homóság fertéztető vétkelem, ámen, közben pedig a saját életük egyéb vétkelmekkel van tele, távozz tőlem sántán. Bemegy a templomba, elimádkozza, hogy bűnös vagyok én, uram, segíts, hogy megjavuljak, ámen, aztán kilép a templomból, megbotlik egy kőben és ordítani kezd, bassza meg a kurva isten azt a faszt, aki iderakta ezt a kurva követ! (És nem mondja utána, hogy ámen.) Az ilyen hazugságra épített életformák engem jobban taszítanak, mint két fószer, akik annak születtek, aminek, és élni próbálják az életüket.
  Ezért most tüntetőleg linkelünk egy meleg blogra, és csíkot húzunk magunk után.
  

 
 
 
 
 
 

»»»»»»