Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools






Lecseszés

Nem, tökikém, baszki. Nem „a melegeket sújthatja a pedofiltörvény”. Őket IS. Meg engem, kistöki, aki olyan heteró vagyok, mint egy fideszes poli… na jó, szóval ÉN heteró vagyok, viszont van egy hivatásom. Pont az ellentéte a tiednek, kistöki, mert nekem az a dolgom, hogy hasznára legyek az embereknek. Erre jössz te, a teliholdnál ötször nagyobb arcoddal, mert elcsaltatok valami szarság választást és ettől te lettél az atyaszentúristen, aki Battonyától Nemesmedvesig mindenkinél mindenhez jobban IS ért, és széthitlerájozod az én hivatásomat. Merthogy van énnekem, hány regényem is…
  Angari
  Gabi és a manó
  Gabrielle
  Jane Carson-sorozat
  Hanka
  Kissy
  Lauma
  Medvebocsok
  Míla és Vili
  Ninda
  Sara Royce
  Sophie
  No most ide hallgass, bugyibuci. A Hanka fő alapeleme egy azonos neműek közötti szerelem. A Kissyben többhelyütt felbukkannak ilyen kapcsolatok, a főszereplők között is előfordul, és van benne esküvő, amit két férfi tart. Ja, országban persze, nem abban a fasiszta zsibvásárban, amivé te ezt az országot aljasítottad. A Nindában nemhogy azonos neműek kötnek párkapcsolatot, de hármas kapcsolatot kötnek, amitől aztán neked tényleg szétmenne a műkeresztény biztosíték, csakhogy ezek nőneműek ám, fix, hogy imádnád a pornóváltozatot. Igaz, ők még kiskorúak, akkor talán csak odaadnád a gyóntatóapádnak.
  Mármost itt az a kúvanagy helyzet, hogy én sokkal többet dolgoztam és fogok még dolgozni ezeknek a megírásával, mint amennyit te azzal, hogy az én országomat szétkúrjad. Úgyhogy szopjad te le az összes faszomat, Viktor. Én továbbra is írni fogok. Te meg fordulj föl.

»»»»»»