Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Kormányzati megfigyelők a Facebookon

Többen is furcsa jelsorozatokat láttak a Facebook-oldalakon, és komplett kis eszmecsere keletkezett abból, hogy itt valamilyen megfigyeléseket folytat a kormány, már többen kaptak leveleket jobbikosoktól, szóval borzalom, ami van. Egy darabig hallgattam a beszélgetést, aztán kértem képernyőfotót. Hát ilyeneket látnak:
  <em oncontextmenu="return false" class="intl-translated" id="trans:1f847065aaeabf8cf7eeb7c3a0ca8061:hu_HU:1:1:2039519" tokens="[]">Hivatkozások</em>

Írtam nekik.

Jelentem, ez egy html-tag. EM tag, lásd itt, emphasized text. Renderelési hiba, a tag nem végrehajtódott, hanem megjelent. Három helyen következhet be, az oldal generálásánál, letöltésénél vagy a renderelőmodulban. Az elsőre csak a Facebook tud megoldást, a másodikra az F5 való, a harmadikra sajnos csak reinstall.

Pillanat, lehet, hogy ez egy kicsit túlságosan szakmaira sikerült, megpróbálom elmondani számítástechnikai szakkifejezések nélkül. Szóval ez egy speciális kormányzati nyomkövető-megfigyelő eszköz, amit baloldaliak, liberálisok, zsidók és értelmiségiek számítógépeire juttatnak be egy különleges vírus segítségével, amit mikroszkóppal sem lehet fölfedezni, illetve a mikroszkóp alatt közönséges influenzavírusnak látszik. Valójában egy nagyon veszélyes kártevő, ami megfigyelés alá vonja a számítógépet. Elolvassa a facebookos leveleket, emaileket, a meglátogatott weboldalakat és a számítógép mellett heverő napilapokat. Minden rendszerellenes megnyilatkozásról jelentést küld a Fidesz Központi Ellenség Figyelő, Értelmiségiek, Liberálisok és Nemzet Ellenesek Kutatója elnevezésű rohamcsapatának, amely a súlyosabb eseteket azonnal megtorolja. Ha például nekem ilyen lenne a gépemen és leírnám, hogy Orbán Viktor hülye, erről harminc másodperc alatt értesülne a rohamcsapat, és két perc múlva nagy fekete autó állna meg a ház előtt. De mivel nekem nincs ilyen a gépemen, így csak Titeket visznek el, amiért elolvastátok a rendszerellenes megnyilatkozást.
  Úgyhogy akinek ilyen bukkan föl a gépén, AZONNAL kapcsolja ki a gépet, majd pedig a következőket kell tenni.
  1. Minden adatot letörölni a gépről, az összes programot eltávolítani, a Windowst is!
  2. Leiratkozni a Facebookról, minden ott levő adatot eltávolítani, de fontos, hogy ugyanerről a gépről tegyük!
  3. A merevlemezt kivenni és felnyitni, a benne levő adattároló lemezkéket egyenletesen végighinteni sóval. Ezután meg kell várni, amíg a só teljesen elpárolog, mert a visszamaradt só nemcsak korróziót okozhat, hanem a neten is állandóan újra meg újra felbukkan, a honlapok szokatlanul sósan töltődnek le, só sót követ, és állandóan bejön a Friderikusz-só meg a Benny Hill-só honlapja. Német nyelvű honlapok teljesen olvashatatlanok ilyen gépen, mert amint egy szövegben „der” áll, az kémiai kötésbe lép a sóval és előugrik Fábry Sándor. Brrrr!
  4. A gépet újra összerakni, a programokat újratelepíteni.
  5. Csak most szabad ismét bekapcsolni a gépet.
  Ha ezek után mégis megáll a ház előtt a fekete autó, akkor valószínűleg a gép mellett felejtettük a rendszerellenes újságokat. Nyugodjunk békében.

»»»»»»