Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Kedves kurva​anyadat.hu!

Köszönettel vettem leveledet, melynek szövege bizonyára nem jogdíjas.
  ** Kft. ügyvezetője "Valakit kiplakátolni az ember blogjában jogszerű magatartás, ha nem teszünk közzé személyes adatot." No kispajtás, akkor kezdhetsz törölgetni, mert sokba kerülhet, ha feljelentelek. "Ha kell, kártérítési pert indítok." 24 órát kapsz, hogy levedd a cégem nevét !!!
  Köszönöm értékes soraidat, megörvendeztettél velük. Igaz, nekem az az érzésem, hogy te nem valamiféle cégnek az ügyvezetője vagy, hanem Sanyika Alsómocsoládról, aki elolvasgatott pár dolgot a blogban és most a janit akarja adni. Viszont engem szórakoztat, hogy most menjek és kicsillagozzam a cég nevét, ugyanis a valódi cégvezető rászolgált egy kis szívatásra. Most kénytelen lesz jönni és megmagyarázni, hogy ő nem írogat leveleket hamis címről, aláírás nélkül, trágár szavakkal és arrogáns tartalommal, mivelhogy ugye egy üzletember a vásárlóiból él.
  Persze továbbra sincs arról szó, hogy megijednék pitiáner zsarolóktól vagy pláne Sanyikától, aki beszabadult apuci irodájába és hozzápiszkál a gépéhez. Csak szórakoztat megírni ezt a bejegyzést, és úgy az igazi, hogy kicsillagozzam hozzá a nevet. Lehet, hogy ezt fogom játszani a különböző Sanyikákkal, kicsillagozgatok mindenféléket. Aztán az egyiknél majd nem csillagozom ki, hanem hagyom, hogy levágja magának a kötelet, megkösse rá a hurkot, beledugja a fejét és vigyorogjon.
  Gondolkodtam rajta, hogy életbe léptessek-e valamilyen rendszabályt az ilyen Sanyikák ellen, de végül is rájöttem, hogy nem lenne praktikus. Azt tudnám tenni, amit a nagy website-ok tesznek, hogy regisztrálni kell, aztán küldenek egy linket, arra rákattintani és ezzel érvényesíteni az egészet – de ezzel megnehezíteném a dolgát azoknak, akik értelmes és jóindulatú leveleket küldenek a Postahivatalból. Ők hetente húszan-harmincan vannak, a Sanyika-féle kis hülyékből meg évente egy ha beesik, ennyiért nem érdemes.
  (Amúgy rizikós ám az ilyen dolog, csak úgy szólok. Pár éve valaki szórakozott az egyik listán, mindenkinek beszólogatott, aztán valaki fogta magát, kicsit kutatott a neten és kirakta a listára a srác teljes nacionáléját, pedig az nem Alsómocsoládon lakott, hanem Bécsben. És ott csak egy hostnév volt az összes kiindulópont, a jó LAttilaD.org ennél sokkal többet rögzít az emberről. A zsarolásért legkevesebb egy évet adnak, amivel Sanyikának azért nem kell most szembenéznie, mert az igaz, hogy azt írtam, amit írtam, de én ott azért nem kisgyerekekre gondoltam.)

»»»»»»