Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Ezért nem tudnak a riporterek magyarul

Most jöttem rá. Szeretve tisztelt tévés-netes-nyomtatott újságíróink azért nem tudnak magyarul, mert ilyeneket szól az adatvédelmi biztos, a miniszter, a képviselő, mindenki. És nálunk tekintélytisztelet van. Olyan nem lehet, hogy…
  Vezéregér: – Az ténydolog, hogy annak folyományaképpen, minekutána a téma kérdésének vonatkozásában eszközlésre kerültek a probléma témájának kérdését szabályozó rendeletek előírásainak megfelelő eljárás végrehajtásának vonatkozó lépései…
  Riporter: – Elnézést, amiért félbeszakítom, de a híradó csak félóra, és más hírek is lesznek benne. Ön eddig egyetlen értelmes szót sem mondott, csak az időnket rabolta a nagyképű locsogásával. Újra felteszem a kérdést, aztán majd megvágjuk a felvételt. Mit tettek Önök?
  Szóval ilyen nem fordulhat elő. Azt a riportert, aki így viselkedik, az első riport után, illetve még közben kirúgják. De ha nem javítja ki Vezéregeret, akkor idomulnia kell hozzá.
  Riporter: – Kedves nézőink, most történtek hallani, miként eszközölte nyilatkozatát Vezéregér úr. Ennek folyományaképpen a stúdióba kapcsolásra kerülünk. Riporter tudósítását történtek látni, TV99, Buda kerülő Pest.

»»»»»»