Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Buszlutri, avagy egy buta kérdés

Megtudtuk, hogy működik a tolókocsisok közlekedése a Tisza Volánnál. Ámbár vannak tolókocsi-emblémás buszok, azok nem rendszerben közlekednek, hanem hol ezen a vonalon, hol amazon, hol ekkor, hol akkor, merthogy nincs rájuk igény. Szerencsére, mondta az igazgatósági munkatárs, majd gyorsan javított: „illetve önnek nyilván sajnos”.
  A LAttilaD.org kiküldött tudósítója, azaz Krisz megkérdezte, hogyan lehet kifejezni ezt az igényt, és akkor mi történik. Konkrétan egy tolókocsis ember utazása végett, ekkor és ekkor, itt és itt. Egy ember miatt nem fogják átrendezni a járatokat, volt a válasz. No de amikor mi hárman akartunk utazni, akkor az volt a válasz, hogy a buszon csak egy tolókocsinak van hely. Akkor hogy van ez?
  Ez egy buta kérdés, felelte a munkatárs, de azt nem mondta meg, hogy miért buta kérdés. Viszont adott egy mobilszámot, ahol feltehetően az ez ügyben illetékessel lehet beszélni.
  Ez csak munkaidőben lehetséges, addig is kikövetkeztettük, hogy működik Szegeden a tolókocsisok utazása busszal.
  – Bréko-bréko, itt Jenő, a Bartók téren vagyok, most jött be a hatvanas, de nincs rajta embléma. Mi a helyzet, vétel?
  – Bréko-bréko, a Brüsszeli körúton most ment el a tizenegyes, de azon sincs embléma. Vétel!
  – Bréko-bréko, itt Ödön, most értem a Szent Rókus térre, állítólag járt itt egy emblémás busz, de nem tudták megmondani a számát. Talán a hetvenkettő ipszilon. Géza, tudsz valamit? Vétel!
  – Bréko-bréko, itt Géza a Tolókocsisok Helikopteres Buszfigyelő Szolgálatától. Szőreg fölött repülünk, az elmúlt tizenhét percben huszonegy buszt láttunk, de egyiken se volt embléma. Átrepülünk Dorozsmára, vétel!

»»»»»»