Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Burokrepesztés

Az előző cikk burkoltan arról szólt, hogy az ORTT legyen szíves *​*​*, amiért nem enged a tévében arról beszélni, hogy *​*​* és ráadásul *​*​*.
  No, ez így nem megy. Vagy beszélünk valamiről, vagy sípolunk és csillagozunk. Szóval az ORTT igenis kapja be.
  Most beszéljünk ugyanerről nem burkoltan. Tetszenek tudni, kedves ORTT, ebben az országban a gyerekek arról ismerszenek meg, hogy dolgokat még nem tudnak. Állítólag a többi országban is. Léteznek különböző intézmények, úgymint iskola meg szülők meg nagyszülők meg sarki hentes, amik részben vagy egészben arra valók, hogy a gyerekeknek megtanítsanak dolgokat. A televízió is részben erre való intézmény. (Katolikus pap olvasóinktól itt búcsút veszünk, a továbbiak nem nekik valók. Kivéve pedofil katolikus pap olvasóinkat.) Amikor a televízió arról beszél, hogy a bácsiknak fütyijük van, a néniknek pedig puncijuk, akkor többé-kevésbé olyasmiről beszél, amiről a gyerekeknek előbb-utóbb hallaniuk kellene, ha fel akarnak nőni. Egyébként már hallottak róla, azt csak maguk prűd szamarak hiszik, hogy a tízéves gyerek nem tudja pontosan, hogyan csinálják a gyereket. Hogyan és mivel. Régesrég tudják, sőt már abban se hisznek, hogy Isten helyheztette trónjára a mi áldott jó császárnőnket, Mária Teréziát, Isten tartsa meg még sokáig. A történetnek ez a része évszázadokkal ezelőtt lezajlott és többet vissza nem csinálható.
  Ez egy. Viszont kétségtelen tény, hogy a gyereknek nem származik abból különösebb hátránya, ha az utódkészítés technikájával nem hat-, hanem mondjuk csak tizenhárom évesen ismerkedik meg. Ráér akkor is. Az viszont egészen más dolog, hogy a rá leselkedő veszélyekkel megismerkedik-e idejében. Vannak életkorok, amikor bizonyos veszélyek aktuálissá válnak, és célszerű a gyereket felkészíteni rájuk. Így például a konnektor egy veszély, és a megfelelő életkor a veszély megtanítására akkor kezdődik, amikor a gyerek csámborgani kezd a lakásban. A kamion is egy veszély, amit akkor kell megtanítani, amikor a gyerek az utcán kezd csámborgani.
  Tudod, Orttika, vannak csúnya bácsik meg nénik, 2201-1.jpgakik szeretnének gyerekekkel mindenféle ronda dolgot művelni, nem mondom meg, hogy miket, mert piros karikát rajzolsz a fejem köré. Mármost kétféle gyerek van: aki tudja, hogy ilyenek vannak, meg aki nem tudja. A kettő közül az egyik nem ül be idegen autójába és nem sétál be idegen házba. Nem mondom meg, hogy melyik. Gondolkozz, Orttika!

»»»»»»