Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Képzelt interjú a Fidesszel

A Fidesz nem szavazta meg a holokauszt tagadásáról szóló alkotmánymódosítást. A LAttilaD.org képzelt riportere képzelt interjút készített a Fidesz képzelt képviselőjével, akinek igazságszérumot adtunk. A költségek miatt azonban csak fél adag szérumot kaphatott, ezért a titkos gondolatait a nyilvánosakkal vegyesen mondja ki.
   
  – Önök tagadják a holokauszt megtörténtét?
  – Nem, ilyesmi eszünkbe se jut. Akkor se tagadnánk, ha megtörtént volna. Akarom mondani, nem tagadjuk.
  – És helyeslik a gyűlöletbeszédet?
  – Már hogy helyeselnénk? Ostoba gondolat, csak egy magához hasonló rohadéknak juthat eszébe, magukat le kellene gyilkolni mind egy szálig. Akarom mondani, nem helyeseljük.
  – Akkor miért szavaztak az indítvány ellen?
  – Roppant egyszerű. Korábban a mi módosító indítványainkat szavazták le, hát most mi is leszavazzuk az ő indítványaikat. Úgy kell a rohadt komenista szemétládáknak. Akarom mondani, így tiltakozunk.
  – De így a parlament nem tud csinálni semmit.
  – Persze hogy nem. Mi leszavazunk mindent, amit ezek a rohadt komenista kedves barátaink a baloldalról indítványoznak.
  – De a javaslatok egy része esetleg jó.
  – Kizárt dolog, hiszen baloldali indítványok nem lehetnek jók. A mieinknél persze jobbak, hiszen nekünk még programunk sincs, ez a hülye Viktor nem csinált. Akarom mondani, a baloldali javaslatok csak pusztulásba viszik a nemzetet.
  – És ha valamelyik mégis jó?
  – Akkor azt azért szavazzuk le, mert ők meg a mi indítványunkat szavazták le.
  – Ez tehát bosszú?
  – Dehogyis bosszú, hova gondol? Pusztulnia kell annak a komenista rohadéknak, aki bele mer kötni a mi szépséges törvényjavaslatainkba. Akarom mondani, nem, dehogy bosszú, csak tiltakozás.
  – Mi a megoldása ennek a helyzetnek?
  – Nagyon egyszerű. A következő választásokon ez a csodálatos, bátor nemzet végre minket bíz meg a kormányalakítással. Muszáj végre rávenni ezt a rohadék csürhét, hogy ránk szavazzon, még az a rengeteg szemétláda zsidó meg cigány is, szavazzanak ránk, aztán dögöljenek meg. Akarom mondani, a magyar hazafiak tömegei végre ránk fognak szavazni.
  – És akkor mi lesz?
  – Nem az lesz a kérdés, hogy van-e fideszes többség, hanem hogy mekkora. A törvényjavaslatainkat a többség megszavazza, és nem lesz mi ellen tiltakoznunk. Akkor nem is fogunk ellentmondani a baloldali rohadékok törvényjavaslatainak, bosszúból. Akarom mondani, tiltakozásként.
  – Tehát azok is törvénnyé válnak?
  – Hogy a frászba válnának, ha egyszer balról jönnek, maga ütődött állat? Azokat a köztársasági elnök visszaküldi megfontolásra.
  – És ha már megfontolták?
  – Újra visszaküldi. Hogy lehet ezt nem érteni? Mondja, nem cigány maga? Akarom mondani, egyetért a roma kisebbség felzárkóztatásának programjával?
  – Még egy pillanatig várjunk a roma kisebbség témájával. Ha önök kerülnek kormányra, nem kell tiltakozniuk a baloldali törvényjavaslatok ellen, amint mondta. Mi a helyzet a holokauszt tagadásának és a gyűlöletbeszédnek a kérdésével?
  – Benyújtunk egy törvényjavaslatot, amiben büntetni rendeljük a holokauszt tagadását és a gyűlöletbeszédet. Ez lesz az első ilyen törvényjavaslat a Magyar Köztársaság történelmében.
  – Miben fog különbözni a most leszavazott javaslattól?
  – Semmiben, mi nem tudunk sajátot írni, ezt fogjuk ellopni. Akarom mondani, átvesszük a baloldali indítvány szellemiségét.
  – Ha átveszik a szellemiségét, akkor miért lesz ez az első ilyen javaslat a köztársaság történelmében?
  – Magának idegen a farkincája, ha még ezt sem érti. Az előző javaslat a baloldali buziktól jött, az nem javaslat, hanem szemét. Törvényjavaslat az, amin rajta van Isten áldása. Akarom mondani, a mi javaslatunkat prominens személyiségek fogják aláírni és benyújtani.
  – Mint például?
  – Orbán Viktor miniszterelnök.
  – Ez egy, mondana még egyet?
  – Orbán Viktor mellett mindenki fogja be a pofáját és örüljön, hogy gárdista testvéreink nem rúgják valagon. Akarom mondani, ez egy kis ország, minek nekünk két prominens személyiség?
  – Azért a köztársasági elnök is valaki, nemde?
  – Persze, Sólyom László nagyszerű hazafi, nem holmi rohadt etnikum. Akarom mondani, igaz magyar ember.
  – De nemsokára lejár a megbízatása.
  – Természetesen, és az utódjául az általunk vezetett parlament meg is fogja választani Orbán Viktort.
  – Ő akkor miniszterelnök lesz.
  – Hát aztán? Számos országban a két pozíciót ugyanaz az ember tölti be, mi a rosseb ütött magába, hogy a legelemibb dolgokat sem érti? Nem volt magának nigger a dédapja? Akarom mondani, mit szól a kitűnő Obama elnök úr megválasztásához?
  – Egy pillanatra még tegyük félre Obama megválasztását. Sokan mondják, hogy a Fidesz a szélsőjobb felé kacsingat. Ha önök kerülnek kormányra, nem lesz Magyarországon szélsőjobbos diktatúra?
  – Nem, semmiképpen. Még a gondolat is nevetséges, csak buzik, cigányok, zsidók meg más alsóbbrendűek hisznek ilyen hülyeségekben. Demokratikus kormányzás lesz, a tiszta magyar fajú, felsőbbrendű emberek demokráciája. Akarom mondani, a magyar emberek demokráciában akarnak élni, amihez joguk van. Mondja, van még abból a finom igazságszérumból?
  – Miért kérdezi?
  – Mert a titkos gondolatomat már elmondtam, a még titkosabbat viszont csak nagyobb adagtól tudom.
  – Kérem, parancsoljon. Majd a jövő havi keretből kigazdálkodjuk.
  – Köszönöm. Szóval ha kormányra kerülünk, néhány szélsőjobbos kaphat egypár kirakatpozíciót, hogy a gárdista meg morvaista csürhe megnyugodjon, de nem őrültünk meg, hogy ilyen kezelhetetlen embereknek hatalmat adjunk a kezébe. Masírozzanak meg hőbörögjenek, arra jók, szavazókat hoznak nekünk. De fontos helyekre csak olyanokat ültetünk, akik feltétlenül hisznek Orbán Viktorban és az ő Istentől adományozott vezetői képességeiben. A gárdisták Vonában meg Morvaiban hisznek, Nagy-Magyarországról meg más hülyeségekről ábrándoznak és látványosan utálják a zsidókat meg a cigányokat. Ez nekünk csak arra jó, hogy szavazókat hozzon, amúgy az egész marhaságot leszarjuk.
  – Tehát Orbán Viktor az egyetlen személy, aki alkalmas a magyarság vezetésére?
  – Persze! Vik-tor, Vik-tor, Vik-tor!
  – Hm… mondja, nem inna még egy korty igazságszérumot?
  – Kérem, nagyon szívesen. Tudja, Orbán Viktor az egyetlen alkalmas jelölt ahhoz, hogy megnyerjük a választásokat. Aztán szépen félreállítjuk. Nagyon tele van a hócipőnk a nagyképű szövegével, de a pofája szavazókat hoz, egyelőre szükségünk van rá.
  – Ha félreállítják, ki lesz az utóda?
  – Az egyetlen igazi vezető, aki alkalmas a miniszterelnöki és köztársasági elnöki pozícióra, az ország egészének összefogására. Vagyis én.
  – De mi abban állapodtunk meg, hogy az ön neve titokban marad ebben a riportban. Így az olvasók nem tudják meg, ki lesz Orbán utódja.
  – No és? Kit érdekelnek a maga olvasói? Tanulja meg, hogy a politikában két dolog számít: én és a hatalom.
  – Ön hogyan fog kormányozni, ha hatalomra kerül?
  – Mit tudom én. Kit érdekel? Nem az számít, hogyan kormányozok, hanem az, hogy enyém a hatalom. Nem szégyellem bevallani, hogy ezt nagy elődömtől és példaképemtől tanultam.
  – Horthy, Szálasi, Rákosi?
  – Frászkarikát. Orbán.

»»»»»»