Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


A Ninda publikus

Tegnapelőtt óta publikus a Ninda – technikai okokból két nap késéssel jelent meg, de publikus státusát már tegnapelőtt, 2022. augusztus 13-án elnyerte, Tünci tizennyolcadik születésnapja tiszteletére. Hiszen Ninda is ő. A linkelt oldalról letölthető.
  Persze félkészen, az 537. sómirral szakad félbe, és ezer a tervezett mennyiség, plusz még lesz egy anyarátus. De az még több mint három év.

És mostantól nyilvános a Ninda-program is, az én egyedülálló, különleges kis (azazhogy nem is olyan kis) művecském, a Ninda speciális mindenféle nyilvántartásai és egyebei számára. A program mostanáig védelemmel volt ellátva, ezt most levettem róla, bárki megnézheti. Benne van a könyv teljes szövege is, mindig a pillanatnyi állapot szerint, tehát a még PDF-ben ki nem adott részt is lehet benne olvasni. És van egy hatalmas jegyzetapparátusa, ami sajnos csak a már megírt rész 31%-áig készült el, mert elég pepecs munka és nem szeretem csinálni. Hát ugye a könyv publikálásakor 574 609 szót számlál, többet, mint a Háború és béke vagy a Nyomorultak, mindkettő angol fordításban.
  Érdemes jobbra fönt a ??? jelekre kattintani, akkor jön a help. A menü pedig a nagy barna csík bal felére kattintva.

Valamint létrehoztam egy Facebook-csoportot a könyvvel kapcsolatos beszélgetések számára.

»»»»»»