Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Meglepi!


  

 

Elmentem VISEGRÁDRA, ámultam, pihentem, kritizáltam, majd hazajöttem, s ahogy ott is mondtam az egy nap alatt kétszer zuhanyoztam, a kritika tárgyát képezõ fürdõszobában, mert míg én kiruccantam itthon szorgos munka folyt. Hiszen Misimestert itt hagytuk, hogy tegye amit tennie kell, hogy a zuhanytálcám legalább néhány centivel lejjebb költözzön, s így ne kelljen magashegyi túrát szerveznem minden este... Erre van ugye a LÁT, aminek kapcsán megy itt a meló több szálon is.

Mikor felmérte a lehetõségeket, azt mondta Misi, hogy max 4-5 centivel lehet lesüllyeszteni, így én ennyire számítottam. Sõt, legrosszabb álmaimban néha felsejlett a rémkép, hogy ennyivel sem lehet használhatóbbá tenni, mert a födém mondjuk papírvékony, vagy éppen ott betonvas gerenda megy vagy valami varázslat kizárja a megoldást, mégis Misimester a király, úgyhogy el is hessegettem ezeket, s ahogy hazaértem repesve a boldogságtól láttam, s csodálom azóta is, hogy nem 4, de nem is 5 hanem egyenesen 8 cm-rel ül lejjebb a zuhanytálca!!!




A felsõ képen látszik az eredeti szilikon vonal, ahol volt a tálca, tehát az a magasság, amibõl ezt varázsolta Misimester!
És lejjebb küzdötte a székem is, így már akár szembe is fel tudok lépni, nem kizárólag "betolatva" és izomból felküzdve magam a csúcsra! Hehe... (A képeken nem látszik, de természetesen van egy bazi L alakú kapaszkodó a fülkében, különben se ellõre, se hátra nem tudnék bemenni...)
A Mester még a wc mellé a lehajtható kapaszkodómat is feltette, így már csak esztétikai -illetve annak is van némi csúszásmentesítési eleme- dolog van hátra, hiszen kövezni s csempézni kell, valamint beburkolni a wc-sámli és a zuhanyfülke oldalait.




Én azt hittem, hogy most, hogy egy napra elmentem "világgá", Misinek lesz ideje szétszedni a zuhanyt s majd valamikor össze is rakja. De arra, hogy mire hazaérek kész is lesz, nos,egy pillanatig sem gondoltam. De pláne a tálca csorbult zomnáncrészét is kijavította. Olyan, de olyan ügyes ez az ember!

Ildike elkísért engem túrámra, kedves férje meg, a_mester pedig djönjörû_használható_hiper-szuper zuhanyt varázsolt nekem!

Éljen, éljen!!!


  2013-05-04
  ~~DISCUSSION~~
fürdõszoba lát misimester talema zuhanytálca

meglepi

001 +Nem szavazok senkire!