Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Küldetésem van


  

Mert van aki látja bennem a tehetséget. Persze lehet, csak arról van szó, hogy tudja az illetõ minden elem adott a feladat teljesítéséhez. Melyek a tv készülék, a tenger idõ, s a végtelen memória. (Imádom, mikor jogosulatlanul fényeznek. Komolyan!)

Szóval, van nekem egy azaz egy darab (leg)kitartó(bb), s évtizedes barátném, jelesül Ildike. Ki bulvárban tagadhatatlanul a világ elõtt jár, s mindenki szeretetét élvezõ Maunika rossznál rosszabb melltartóinak legnagyobb szakértõje, ám mióta kedvence a délutáni, munkahelybarát sósávból, a hétköznap reggelbe költözött, sajna nem tudja élõben követni annak színeváltozását. 
Mely tényrõl pedig a net segítségével s az ebédszünetekben beszerzett fontos bulvárlapok hasábjairól természetesen értesül, de konkrét, napi bizonyítékkal nem szembesülhet, hiszen amikor kedvence látható a képernyõn, akkor õ ül az asztala mellett s végzi a nemzetgazdaság számára nélkülözhetetlen feladatát. (Minden vicc, de ez nem. Vagyis majdnem minden, de ez sem, na. Érthetõ? Legalább nyomokban?? Jajmár...)
Vagyis volt a Mónika Show, s benne okos, kedves, mindenki életét egy perc alatt megoldó, empatikus és értelmes, mellesleg lábremegtetõen szép, nõies Maunika, kinek áldásos tevékenységérõl én magam is meg kellett emlékezzek itt 4 és fél éve, majd ez a remek ebek harmincadjára került, s lett MM (azaz: MindenkiMaunikája) az RTL Klub Reggeli-jének mûsorvezetõje.
Én azt nem nézem. Többnyire Mokkával kezdem a napot, vagy az M1-M2 Ma reggel-ével, így valóban kihívás nekem, hogy mostantól akkor kísérjem figyelemmel azt az adást, s benne MM metamorfózisát. Mert ez a lényeg.
Hiszen innen:



/Vékony, jókedvû, "majmegmondomén" Maunika innen van, e/

Eljutott ide:



/Keserû, kiborulásra hajlamos, s néhány tucat kilóval súlyosabb Maunika innen, e/

Ildike tájékoztatott arról -mert én sajna nem olvasok bulvárt-, hogy utálja a ráerõltetett göncöket, utálja a kontyokat, utálja a sminket, meg egyáltalán... s most ultimátumot kapott a csatornától, hogy vagy lefogy, vagy viszollátás...

Nos, ezt kell nekem követnem. Ha bárki, ki erre jár, és tud valamit a napi változásokról, tegye meg, hogy idebiggyeszti alant a cikk satöbbi elérhetõségét, hogy ne okozzak már csalódást kedves, dolgozó, fontos barátnõmnek, pláne, hogy Õ szegény engem ily' szép erényekkel ruházott fel, például, hogy van eszem...!! Köszönöm!


  2010-08-15
  ~~DISCUSSION~~
küldetés maunika talema

kuldetesem_van

Hamis vallás - hamis istenekHa citromot...