Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Azt hittem, faszagyerek...


  

Azt hittem, önálló, azt hittem, bátor, okos, különálló személyiség.

Persze tudom, hogy ez azért sántít, de azt is tudom, hogy ahogy kell(ett) a díszhajléktalan, kellenek a tervezetten spontán ellenvélemények is.
Mint anno Hofi, csak a jelen macsó(i)nk talán egy hangyányit kevésbé vicces(ek).
Viszont szép ember. Szép és magas.
Daliás férfi.

S mondá:
“Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliõben nõttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni. Az ember gyûjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem”.



Lázár "JÓLHALLOTTA" Janika itt
figyel a napi 56.000 HUF fizetésébõl.

Dolgozik keményen ez az arany ember.
S Õ mondta azt is, hogy mindenkinek annyi gyereke legyen, amennyit el tud tartani.
Azt hittem, azzal együtt, hogy ez egy embertelen mondat, mert nem számol azzal, hogy a gyermekvállalás egyrészt zsigeri vágy, másrészt a szint, melyet valaki minimálisnak tart, az lehet olyan, amirõl más mégcsak nem is álmodik. Harmadrészt egy politikus ilyet nem mondhat, ám ha mégis, akkor ez egy faszagyerek, mert önálló véleménye van, s azt ki is meri hírdetni.
S ha mond, emberségében nullázódik le. Persze csak elõttem, de elõttem biztos, s ez mit sem számít.

Ám a minap hallottam, hogy ezt a mondatot nem ez a bátor, erõs férfi mondta elõször nyilvánosság elõtt. Nem õ élt a vélemény szabadságával rendpártjában, s ezzel belõlem valami riszpektet kiváltva -akkor is, ha erõst hányingerem van tõle, de a karakán, majmegmondomén vélemény-vállalás belõlem tiszteletet vált ki-, hanem még anno, 2004. környékén a pásztor, ki nyáját terelgetve viszi hazánkat a szép új világba.

Nem találtam meg, mert csak foszlányokban, blogokban megemlítve, tehát hiteles -már amennyire mondjuk egy újság honlapja hiteles lehet- forrásban nem leletem ezt az idézetet, pedig a tény érdekes.

Egyrészt felveti azt, hogy viki már akkor is el-elszólta magát, miközben nénik csókoltak kezet neki, õ meg -jókirály módjára, leereszkedõn- hagyta ezt, másrészt azt is, hogy nincs új a Nap alatt.
Nem önálló, karakán ficak ez a "JÓLHALLOTTA" gyerek, csak megfelelõ húrokat pendíti néha, de csakis a megengedett eszköztárból, s viki ezt engedi.
Mert õ a jókirály, janika meg a megmondó... Mint anno, Hofi.

Csak Hofi, az Hofi.

  • Mi az: 30 kiló és legel?
Holnaptól Te!
/Hofi/


Jelen: közmunkaterv.


  2011-07-12
  ~~DISCUSSION~~
lázár orbán viktor politika talema

azt_hittem_faszagyerek

Egy magyar költõKutat ások - I.