Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


'15- 5.


  

(4.)
Visszajött a tél. Rettenet hideg, befagyott pocsolyák, miegymás.
Kartorna, elektromos kezelés -nem tudtam hasra feküdni most, így- egy fájdalomcsillapító mellé a vállamat sikerült lekezelni. Aztán fekvõtorna és bokatorna volt soron.

A felét nem tudom teljesíteni a bokagyakorlatoknak, hiszen merev az egyik bokám, de még a lábujjaim is, úgyhogy ez kényszerûen de nem egy megerõltetõ macera.

A vizet kihagytam, tekintettel a hidegrázásomra és arra, hogy még sok utaznivalóm volt hátra, hiszen most Egomba jöttem az OORI-ból.

A Támogató Szolgálat bevitt a Kelenföldi Pályaudvarhoz, de kurflikkal, mert mindenhol dugó volt, majd onnan villamosoztam a Deákig és metróval Újpestre a buszhoz.
Ahogy mentünk a villamoshoz, cirka 10 perc alatt a szélvihartól kezdve a jégesõn, nyári záporon át a csendes tavaszi esõt és a vakító fényárt is megtapasztalhattuk, ami így, ilyen gyors váltásokkal elég vicces volt. Persze nem nagyon röhögtem, mert batyuval, két mankóval, ádáz idõjárásban gyalogolni az egomi járhatatlan járdákon ölíg nagy kihívás... de nem volt gond. Mire ideértem -bõ kétórás buszút-, már csak cefet hideg volt, semmi változatosság.

Most meg itt vagyok, alszom és pihegek. Ma még egy vizit a Szamos Cukrászdában, és be is fejezem a kiruccanást egészen hétfõ reggelig, amikor majd megyek haza, hiszen kedden újra kórház.

(6.)


  2015-04-04
  ~~DISCUSSION~~
nappali kórház oori talema

15_5

'15- 4.'15- 6.