Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Vandulás

Na idefigyelj, cserebogár, te, aki ezeket a szoftvereket írod. Először is ugye megcsördül a telefon, és fölvered vele a polgárt, aki éppen alszik, eszik, politikusgyönyörködtető magyarvérű gyereket csinál, úgyhogy első lépésben már fölkúrtad az agyát, de rohan fölvenni, mert fontos hívást vár a dílerétől. Aztán először is beiktattál öt másodperc szünetet, ezalatt a csóka hallózik bele a baszkuratívába, mint a jó gyerek, és már még följebb kúrtad az agyát. Aztán megszólal a behízelgőnek szánt női hang, uncsihúgodat a nyolcadikról nagy ívben, és elkezd vonyítani, hogy mit a szentfaszt akar. Persze másodjára már tudjuk. Na most ide vigyázz, cserebogár, te nagyon hülye. Rád basszák a telefont. Értem? A pék lovának a nagy büdös fasza nem akar egy automatával társalogni, ha nem muszáj, a Vandát is csak addig viseljük el, amíg muszáj. Utáljuk, mint a szart, rabolja az időnket és nem jó semmire. Persze te erre kitaláltad a nagyon tutit, hogy az automata újrahív meg megint újra meg megint újra, te barom, átgondoltad ezt-e, mondjad már?! Értékeljem a hívást?
  Hát először is nálatok a Matávnál értelmes problémamegoldást még ember nem látott, abban merül ki az egész, hogy először tíz percig szajkózom a Vandának, hogy IGEN meg NEM meg NINCS NET!!!, aztán végre kapcsol valakit, aki látszatra ember, akkor azzal még egyszer, mert a kurva Vanda a faszért nem szólna, hogy mit akartam tőle, bár amíg ülök és az ocsmány zenéteket hallgatom, bőven lenne idejük megdumálni. De akkor még megkérdezi a nevemet, miután bemutatkoztam, meg hogy mikor születtem, mondjad már meg, hogy mi a faszomért, jó?! Rettegsz, hogy a szomszédom orvul megjavíttatja helyettem a szétszakadt netet? Te marha, hát tízezer ember tudja, hogy mikor születtem! 1971-ben, tessék, most majd még tízezer fogja tudni! Ki a szentfasz a te céged, hogy engem ellenőrizgessen?
  Másodszor pedig ezzel az állandó zsarolással, hogy de válaszoljakválaszoljakválaszoljak, biztosítod, hogy úgy elküldjelek a picsába, mint Orbán Viktor a magyar zembereket. Most is kaptál egy halom rossz jegyet. A problémát nem oldottátok meg, ellenben egy órát elvettetek az életemből, amíg a Vandával kínlódtam meg zenét hallgattam meg ötezerszer az elnézéskérést, és akkor még jön az automata zsarolni. Most akkor majd még nagyra fogom értékelni a becses szolgáltatást, mi?
  Amúgy is ugye az alap értékelés onnan indul, hogy szar. Hiszen a hibabejelentőt hívtam. Tudod, hogy mikor hívja a csóka a hibabejelentőt, nagyeszű sündisznócska? Nahátakkor.
  A fő baj azonban ezzel az egésszel az, hogy ha tönkre is teszem az illúzióidat, el kell árulnom, hogy a te népszerűségi közvélemény-kutatásodat a polgár leszarja. Értem? Te kitaláltad a nagyonfrankót, hogy majd jól megkutatod a közvéleményt és a cég elnöke fogja csókolgatni a faszodat, hogy milyen tutira meg lett a vélemény kutatva. De a polgárt ez nem érdekli, értem? Leszarja a te statisztikádat meg népszerűségedet. Azt vállalta, hogy fizeti a díjat, nem azt, hogy az alattvalód lesz. Úgyhogy ha megmondanád az automatáidnak, hogy kopjanak le, azt megköszönném. Csóközön.

»»»»»»