Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Tisztelt Ügyfelünk! Haggyommá minket békibe!

2008. június 6.
  Szeretnék regisztrálni a Pannonline-ra, de nem kapom meg az ellenőrző kódot. Tudnának segíteni?


2008. június 11.
  Tisztelt Ügyfelünk! Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a GSM telefonszáma nélkül, sajnos nem tudunk információval szolgálni. Kérjük, hogy érdemi válaszunk megírása érdekében, küldje el részünkre a vonatkozó GSM számát és ahhoz tartozó azonosítóját. Várjuk visszajelzését. Tisztelettel, Yves Montand Pannon Internet Ügyfélszolgálat


2008. június 11.
  A szám a2+b2:c2, az azonosító AzoNosÍtó.


2008. június 17.
  Tisztelt Láng Attila Úr! Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az a2+b2:c2-es előfizetés, nyilvántartási rendszerünk szerint, nem az Ön nevén szerepel. Az előfizetéssel kapcsolatosan csak az előfizetés tulajdonosának szolgálhatunk információval. Amennyiben Ön a kártya jelenlegi használója, úgy lehetősége van bármely üzletünkben, személyi igazolványával és lakcímigazoló kártyájával, kártyás tulajdonjog tisztázással élni. A tulajdonjog tisztázást követően van lehetősége regisztrálni rendszerünkben. Üzleteink elérhetőségeit az alábbi honlapunkon érheti el: http://pannonline.pannon.hu/EP/ Köszönjük megértését. Tisztelettel, Yves Montand Pannon Internet Ügyfélszolgálat


2008. június 17.
  Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az a2+b2:c2-es előfizetés, nyilvántartási rendszerünk szerint, nem az Ön nevén szerepel.

Köszönöm a szíves tájékoztatást. Miért tartott egy hétig, hogy ezt kiderítsék? Magamtól is tudom, hogy nem az én nevemen van, viszont arra már nem tudok visszaemlékezni, hogy a család melyik tagjának nevén. Van öt mobilszámunk, amiket hol ez használ, hol az. Évek óta. És nem is tudom kideríteni, hogy ki a szám bejegyzett tulajdonosa, mert az Önök tudakozója azt feleli, hogy titkos. Innentől forduljak föl?

Az előfizetéssel kapcsolatosan csak az előfizetés tulajdonosának szolgálhatunk információval.

Csak nekem nem az előfizetéssel kapcsolatosan kellett volna az információ; megjegyzem, nincs is előfizetésem, az összes számunk feltöltőkártyás. A következőt írtam: „Szeretnék regisztrálni a Pannonline-ra, de nem kapom meg az ellenőrző kódot. Tudnának segíteni?” Nekem ez egy műszaki problémának tűnik. Az Önök szervere csak kód ellenében engedi be az előfizetőket, de a kódot nem adja oda. Engem ez érdekel.
  Az meg, hogy Önök kinek szolgálhatnak információval – már elnézést, mikor igazoltam én a személyazonosságomat? A levél aljára oda van írva egy név. Akármilyen név lehetne odaírva.
  A szerver nem mondott olyat, hogy a kódot csak a szám tulajdonosa kaphatja meg – megjegyzem, ha ilyet mondott volna a szerver, akkor fölmerülne a kérdés, hogy miképpen igazolhatná személyazonosságát bárki is egy ilyen szerveren. Akármilyen nevet odaírhatok. Ha tudom az Ön mobilszámát, odaírhatom az Ön nevét, és máris regisztráltam. Ennek így semmi értelme. Ez egy műszaki probléma.

Én egyébként a kártyaszintű regisztrációt választottam. Ez volt odaírva: „Akkor válassza ezt a regisztrációs típust, ha kártyás vagy egy darab számlás előfizetéssel rendelkezik, vagy nem Ön az előfizetés tulajdonosa”. Akkor Ön miért zaklat most engem azzal, hogy ki a tulajdonos?

Amennyiben Ön a kártya jelenlegi használója, úgy lehetősége van bármely üzletünkben, személyi igazolványával és lakcímigazoló kártyájával, kártyás tulajdonjog tisztázással élni.

Köszönöm, én inkább élnék tovább a feleségemmel. Legyen szíves a hivatali nyelvezetet mellőzni, Önök nem egy minisztérium, hanem egy szolgáltatócég, aki belőlem él. Lenne szíves némi útmutatást adni? Bemegyek az üzletükbe, bemutatom a személyimet, a lakcímkártyámat és nyilván a SIM-kártyát, és akkor Önök azt mondják, hogy de mi van, ha loptam a kártyát. Akkor mit csinálok?

A tulajdonjog tisztázást követően van lehetősége regisztrálni rendszerünkben.

Frászkarikát, kedves uram. Már regisztráltam tíz perccel ezelőtt, pusztán annyi kellett hozzá, hogy az emailes kódkiküldés mellett az SMS-est is bejelöljem. Egyből kiküldte a kódot. Három telefonszámot regisztráltam, mind a három megkapta a kódot. Megjegyzem, az emailes kódok azóta se jöttek meg. Úgyhogy Önök nem biztonsági okokból ragaszkodnak ilyen és amolyan eljáráshoz, hanem egyszerűen szar a rendszerük. Volt szerencsém.


2008. június 23.
  Tisztelt Láng Attila Úr! Örömünkre szolgál, hogy a jelzett probléma megoldódott. Köszönjük visszajelzését. Tisztelettel, Yves Montand Pannon Internet Ügyfélszolgálat

»»»»»»