Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Félálom

Álmomból riasztva én bamba és hasznavehetetlen vagyok. Krisz mellett hamar meg kellett tanulnom, hogy ilyenkor is hasznavehető legyek; amikor összekerültünk, napi huszonnégy órás figyelmet igényelt, ami azt jelentette, hogy ritkán volt szüksége bármire is, de az bármikor kellhetett. Néhány év múlva a napi huszonnégy órás felügyelet azt jelentette, hogy nagyon gyakran kellett neki segíteni, a legvégén pedig már állandóan.
  Szóval álmomból riasztva is. Rengeteg sztori van, amiket akkor se mesélnék el, ha érdekesek lennének, ámbár nem azok, de nem emlékszem rájuk. Csak reggel tudtam meg, hogy éjszaka megigazítottam a takaróját vagy segítettem neki elfordulni, mert nem én csináltam, csak egy attiloid automata. Rájött a módjára, hogy elvégeztesse velem, amire szüksége van, miközben alszom.
  De volt olyan is, amikor ébren voltam. Sok évvel ezelőtt fölpislogtam egy hajnalon, és azt látom, hogy éppen a flakonjára csavarja a kupakot. Tartott az ágy fejénél egy kis kólásüveget, szívószállal. Ösztönösen odanyúltam és segítettem neki, szépen rácsavartam a kupakot és a helyére tettem a palackot. Aztán fölébresztett és brekegett velem, mert ő még csak a kupak lecsavarásánál tartott, nem kevés munkájába telt, és már majdnem lent volt a kupak. Akkor jót röhögtünk, és szépen megitattam.
  2641-1.jpg

»»»»»»