Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Tisztelt OTP! 2.

Huszonhét jegyű számon érkezett levelüket megköszönve szeretném tájékoztatni Önöket néhány félreértésről.
  Én nem azért tettem panaszt, mert feleségem társtulajdonosként szerepel a számlámon. Egyáltalán nem zavar, hogy ott van a neve. Azért tettem panaszt, mert az ügyintézőjük megint elkezdett kérdésekkel bombázni, ezt pedig nem szenvedhetem. Elég vastag az aktájuk rólam, tudják, hogy miért.
  2010-ben elmentem Önökhöz a feleségem elhalálozásáról szóló paksamétával, minden szükséges benne volt, az alkalmazottjuk fénymásolatot készített róla, vagy legalábbis azt állította. Ha azóta elvesztették a papírokat, arról én nem tehetek. Én nem tudok még egyszer odamenni. Jelenleg autóm sincs, egyébként pedig kisebb gondom is nagyobb annál, mint hogy ott van-e az a név a számlán vagy sem. Egyébként is 2010-ben azt állították, hogy levették a nevet, és lám, mégis ott van. Azért menjek oda, hogy megint ezt állítsák, aztán pár év múlva kezdjük megint elölről?
  Álláspontjukat készséggel elfogadom, csak annak nincs köze a problémámhoz. Fütyülök rá, hogy ott van-e feleségem neve vagy sem. Az érdekel, hogy szüntessék be a csuklóztatásomat a telefonban.

De ha már voltak ilyen kedvesek és küldtek nekem egy jegyzőkönyvet arról a reklamációról, amit nem tettem, akkor megtennék, hogy elküldik a jegyzőkönyveket az összes reklamációmról a számla megnyitásáig visszamenőleg? Mert ez az első, amit kapok, de látni szeretném a többit is. Érdekelne, milyen szavakkal jegyzőkönyvezik az Önök alkalmazottai, amikor tolvaj nőnek titulálnak a telefonban.

»»»»»»