Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Orbán mégiscsak náci

Előbb-utóbb kilólábazódik mindenki. Miután megválasztották Szebb Jövőt Istvánt főpolgármesternek, a náci lóláb nem ott fittyent ki, hogy Tarlós megígérte volna gettó fölállítását vagy ilyesmi. Frászkarika. A miniszterelnök volt.
  „Magyarország ezzel a mai összefogással lett igazán egységes, hiszen ma szerezte vissza fővárosát. Mától Budapest az egység része, mától ismét Budapest a nemzet fővárosa!”
  Ezt mondta.
  Mármost ha Budapest most lett ismét a nemzet fővárosa, akkor mostanáig ki a tökömnek volt a fővárosa, kérdezi a polgár joggal. A válasz logikus. Mostanáig SZDSZ-es főpolgármester volt, akiről én nem tudom, de Orbánnak pontos kimutatása van róla, hogy hány százalékban zsidó, mindazonáltal aki az SZDSZ-ben pozíciót ér el, az automatice száz százalékban zsidó. Tehát mostanáig Budapest a zsidók fővárosa volt. Hát itt az összefüggés!
  A zsidók nem részei a magyar nemzetnek. Idegenszívű galíciai jöttmentek, akiket ki kell rekeszteni, különben ők rekesztik ki az igazhitű reformátusokat.
  Most, hogy tisztáztuk, hogy Orbán antiszemita, a nemzet feladatává tétetik, hogy kiosszon neki két pofont az „oszt jónapot” kategóriából. Nem azért, mert antiszemita. Azért nem jár pofon. Kivonszolni és vérével itatni az édes anyaföldet, az rendben van, de nem jár érte pofon.
  Pofon azért jár, mert se a nemzetnek, se Budapestnek a tökét nem érdekli, hogy ki a főpolgármester. Én tizenegy évet éltem Budapesten úgy, hogy semmiféle jelentősége nem volt az életemben annak, hogy Demszky a főpolgármester vagy Rogán, előtte pedig tizennyolcat úgy, hogy mindmáig dunsztosüvegbe zárt halványlila segédfogalmam sincsen, hogy akkoriban ki volt a főpolgármester. Nyilván nem ez volt a tisztség neve, a Fővárosi Tanács elnöke lehetett vagy ilyesmi, de valaki akkor is vezette a fővárost, és sejtelmem sincs, hogy hívták.
  Orbán pontosan tudja, hogy Budapesten kétmillió ember él és abból legfeljebb egy a főpolgármester. De olyan világképet igyekszik szuggerálni, amelyben egyfajta középkori kasztrendszer uralkodik. Magyarországnak van úgy négyszáz lakosa, a kormány tagjai, a parlamenti képviselők, a főpolgármester, a kerületek polgármesterei, a fontosabb városok polgármesterei (Debrecen, Pécs, Edelény, Felcsút), slussz. És vannak az alárendelt fajok, úgymint önkormányzati képviselők, falusi polgármesterek, jegyzők, hivatali osztályvezetők és egyéb plebsz, aki minimum két címet visel a neve mögött. No, ha ezek közül teszem azt a főpolgármester zsidó, akkor Budapest márpedig zsidó, hiszen ott egyetlen ember él, HÁT ITT VAN AZ ÖSSZEFÜGGÉS!
  A maradék nyolcmillió egyáltalán nem létezik, azok csak egy szivacsos közeg, aminek az a dolga, hogy beigya Orbán mannaként reá ömlő szép szavait. És plusz még vannak azok, akiknek nincsen szavazati joguk, gyerekek, elítéltek, vendégmunkások, azok végképp nem léteznek.

»»»»»»