Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools
Nem szépségverseny, hanem világbéta

augusztus 20.

Hát nem tudtam meg, milyen az a regénybétázás. Este bevettek a Világ bétái, egyesüljetek csoportba – közzé is tettem egy felkérést, ami tartalmazta, hogy a jelentkezőket meg volnék lenni bátorkodandó invitálni az e célra létrehozott csoportba. Reggelre itt volt a dörgedelem, amiből az itt látható mélyröptű eszmecsere lett. Itt a vége, a posztot törölték és letiltottak a megszólalásról, úgyhogy kiléptem.
  Ha undorodom valamitől, az a saját fontosságával eltelt admin.

augusztus 23.

No, ha minden igaz, akkor a Beszélgessünk az írókkal az utolsó írócsoport volt, most már egyben se vagyok benne. Kábé egy hónapig tartott ez a bizarr ötlet, hogy majd én akkor társalogni fogok írókkal. Ebben a csoportban is vadul moderálnak balra-jobbra, most történelmi könyveket kértek ajánlani, mondtam Fehér Tibor Bíborvárosát meg Zsoldostól a Távoli tüzet, nem tetszett az adminnak, hatalmat gyakorolt. Ezön. Minek? Már egy csomó posztomat törölte, szórakozzon valaki mással. Még legtovább az írótesós csoportban voltam, működni nem működött, olyan írótesót kaptam, akit vagy az egész játék nem érdekelt, vagy én, vagy egyik se, plusz ott is túlteng az admin.
  Viszont a bétacsoportban még mielőtt kirúgtak volna, jelentkeztem egy regény bétázására, és tegnap este el is végeztem, egy marha jó regény (fele), nagyon tetszett. Szóval az ötlet az jó lenne, csak az adminok maradnának békén a seggükön.

augusztus 28.

No, hát megszüntettem a Ninda csoportját, ami annyira kiverte a biztosítékot a Világbéta csoport adminjánál, mert marketingportfóliát promóciálok a stratégiatermékben, és ezzel gennyesre keresem magamat. Az azóta nem használt csoportból kitettem a két további tagot, én kiléptem, és ezzel a csoport megszűnt létezni. Én arra gondoltam, hogy a segítőkész Varga Bea admin pedig le van szarva a felismerhetetlenségig.

vilagbetai.jpg

»»»»»»