Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Kaptunk egy kisbabát

Mostantól én vagyok Nagy Loretta nyíregyházi illetőségű négynapos kisbaba gyámja. Némileg nehezíti majd feladatom ellátását, hogy a tiszaújvárosi címemen kell majd ellátnom a munkát.
  Márminthogy megkaptam az ügy teljes dokumentációját, az összes személyes adattal, a gyerek adataival, a rokonok adataival, nevek, címek, anyájaik neve, minden arról, hogy az anya miért nem alkalmas a gyerek ellátására, az égvilágon minden. Személyes adat. Titkos adat. Bizalmas adat. Szenzitív adat.
  Visszaírtam, hogy én egy másik Láng Attila D. vagyok, nem vagyok gyermekvédelmi gyám és nem élek Tiszaújvárosban, és megsemmisítettem az adatokat. Azt a példányt persze, amit nekem küldtek. De ezek a hihetetlenül profi szakemberek még tömérdek illetéktelent beavathatnak a személyes ügyeinkbe, csak elgépelnek egy emailcímet és kész.
  És elég egy elmebeteg, akinek nem lehet gyereke, vagy egyéb módon elmebeteg, gyártat magának egy hamis személyit és lakcímkártyát, és ezt a határozatot lobogtatva besétál a kórházba és viszi a gyereket.
  (A gyerek és a helyszínek nevét megváltoztattam.)

»»»»»»