Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools




Itt a vége, fizess vagy fuss el véle

Végre nem kell rettegni a totális pusztulástól, amely kevesebb mint ezer nap és nyolc másodperc múlva okvetlenül bekövetkezik. Csak pénzkérdés, hogy ott veszünk-e a világvégekor, vagy a vész elmúltával mi leszünk azok, akik diadalmasan állunk a romok tetején. (És törjük a fejünket, hogy most mi a rossebhez kezdjünk.)
  A Vivos nevű cég megmenti életünket, potom tízmillió dollárért helyet kaphatunk földalatti csodabunkereikben. Kitörhet az aszteroida, lezuhanhat a Yellowstone park, miniszterelnök lehet Molnár Oszkár, mi csak csücsülünk nyugodtan a bunkerben és áldjuk a Vivos szent nevét, amiért ott lehetünk, teljes biztonságban, akár egy éven át.
  Hogy az egy év elteltével mi lesz, az nehéz kérdés. Jobb nem is gondolni rá. Mert ugye kint rohangásznak a fogukat csattogtató Radioaktivitások és már a köztársasági elnök is Molnár Oszkár, de muszáj kijönni, mert csak egy évre volt elegendő a száraz Martini. Gebasz.
  Az nem nehéz kérdés, csak érdekes, hogy vajon a cég mit csinál a very-very high profittal, amikor ők is kijönnek a saját bunkerükből, és meg kell írni az éves jelentést a részvényeseiknek. Merthogy a bank számítógépe bizonyára megvan egy másik bunkerban, és ott van benne a very-very profit, csak valahol a romok alatt fekszik a bank ügyfélszolgálatosa, aki tudja, hol van az USB kulcs. Profit tehát van, csak nem hozzáférhető. Éves jelentést írni is macerás, mert az egykor atombiztosnak szánt internet már rég nem az, ha féltucat nagy cég kiesik, akkor az egésznek vége, és azoknak pont az aszteroida alatt volt a géptermük. A hagyományos nyomdák odavesztek, de úgyse tudnánk szétküldeni a nyomtatott jelentést a részvényeseknek, mert a posta is odaveszett. Még szerencse, hogy a részvényesek is.
  Aztán jön a következő kérdés, hogy hát ugye az emberiség odaveszett, maradt kétszáz ember tízfelé szétszórva a világban, akik nem találnak egymással kapcsolatot, mert nem működik a broadband (igazán felháborító, ennyi pénzért), szóval akkor ez a húsz csoport mihez fog kezdeni. Meló lesz újjáépíteni a világot, amikor csak egypár üres martinis üveg és plazmatévé áll rendelkezésre.

Még az a szerencse, hogy nemcsak a maja naptárat lehet megfejteni. A LAttilaD.org Ősi Amerikai Naptárakat és Da Vinci Kódokat Megfejtő Főosztálya megfejtette az inka, inkább és leginkább naptárakat, és kinyomoztuk, hogy pontosan hol fog fenyegetni a vulkánkitörés, hol a nukleáris háború, hol az éghajlatváltozás, hol az aszteroida és hol Molnár Oszkár. A kapott eredményeket egymásra vetítettük, és már tudjuk, hogy van a Föld felszínén 666 hely, amiket teljesen elkerülnek a katasztrófák. Emberiségmentő, humanista indíttatástól vezérelve bárkinek szívesen elküldjük a hozzá legközelebbi katasztrófamentes hely pontos koordinátáit, mindössze 9,9 millió dollárért.
  Mert az is fontos, hogy versenyképesek legyünk.

»»»»»»