Upload failed. Maybe wrong permissions?

User Tools

Site Tools


Indul a Vicky-blog

Persze hogy nincs még minden készen, de elértünk ahhoz a ponthoz, hogy legtöbb cikkünk már eredeti szépségében olvasható – a legtöbben azok közül is, amelyeket a 2012-es motorcsere óta nem alakítottam át Autorról Flatpressre. A kínai cikkek még nem jók, de csak a táblácskák hiányoznak belőlük. Meg még akad néhány. De most már itt az ideje, hogy nyilvánossá tegyem a Vicky-blogot.
  További fontos körülmény, hogy megváltozik a címkerendszerünk. Az olvasó egy-két kivétellel minden cikk címkéi között látni fog egy felkiáltójelet: ez mutatja, hogy az a cikket még nem láttam el az új módi szerinti címkékkel. Több címke lesz és részletesebbek, és mivel itt már címkefa is van, az ábécébe rendezés miatt az emberek családneve kerül előre. Ezen az íráson lehet látni az új címkéket, ezt már eleve úgy írtam meg, hogy ezeket kigyűjtöttem. Később majd a többi is fokozatosan megkapja a részletesebb címkéket.
  Nincs más hátra, mint előre: kimenteni ezt a cikket és átállítani a LAttilaD.org központi kapcsolótábláján: ezentúl a Vicky-bloggal köszöntjük az olvasót.

»»»»»»